2777
2789

بیاین دردودل کنیم باهم ....

بلاخره ما تو درس شکست خوردیم به نظرتون چه مهارتی خوب و پردرامده؟ من قزاره برم پیام نور کلاساش غیر خضورین می‌خوام یه حرفه پولساز یادبگیرم که جایگاه خوبی داشته باشه پیشنهاد تون جز لاین های زیبایی چیه؟ خودتون برنامه تون چیه فقط همون درسو‌ادامه میدین؟

نینی سایتو دوست دارم چون اینجا همه خودشونن چون واقعیت جامعه س 

هیچ رشته ای بدردنخور نیست گلی

نه باید زودتر میفهمیدی و نه حتی بهتر عمل میکردی، اون موقع فقط تا همونجا بلد بودی و همون کافی بود...    کاش یه روزی برسه که قبول کنم جمله بالا رو...             کاش انقدر به حسرت هام اضافه نشه......                     کاش برای یک بار هم که شده مامان و بابام و از ته دل خوشحال کنم...... (تونستممممممم، بابام عکسم با افتخار پست کرد و تبریک گفت، گفت آرزومون آرزوهای توعه، مامانمم شیرینی داد به دوستاش. خوشحال ترینم🥰) 

من آزاد میرم روانشناسی .صدمو میزارم روی یاد گرفتن مهارتهای که به رشتم مربوط میشه .کلاس ها سمینار های بزرگ و خوب شرکت میکنم .معدل بالا میارم با پایه قوی برم جلو .توی هر چیزی صدتون بزارین مهم نیس کدوم دانشگاه و کجا .صد درصد نتیجه میده 

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.