2777
2789

سلام دوستان دختر من ۲۲ بهمن بدنیا آمد خیلی جیغ جیغو است و اصلا سینه را نمی گیرد امروز هم رفتم واکسن دو ماهگی زد خیلی نگرانم شما هم بیاید بگید بچه ها چطورند و با هم باشیم و تبادل نظر کنیم در نگهداری فرزندان دلبندمان

تعداد رای : 2
نظرسنجی
همراهی
0
0%
عدم همراهی
2
100%
سلام دوستان میشه واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستید                                     یک بهار یک تابستان یک پاییز و یک زمستان را در پیش داری بعد از این فصلها همه چیز این دنیا تکراری است دخترکم به غیر از مهربانی همیشه مهربان باش مهربانم                                      تیکر یکسالگی دخترم مهرانا است میشه واسه سلامتی خودش و ابجی اش فاطمه دعا کنید ممنون 😢😢😭😭

من عدم همراهی میکنم خواهر چون من هنوز بچه نیاورده ام و مادر نشده ام درواقع چون پدرش نیست یعنی در واقع ازدواج نکرده ام که پدرش باشد  خلاصه اینکه نه بچه ای در کار است نه پدر بچه ای

پر کشیدنت قلبمو آتیش زد من تا ابد عزادارتم  همه وجود من🖤 https://abzarek.ir/service-p/msg/2295896

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عدم همراهی میکنم خواهر چون من هنوز بچه نیاورده ام و مادر نشده ام درواقع چون پدرش نیست یعنی در واق ...

سلام انشاالله به زودی ازدواج کنید و بچه های تپل و مپل بیاورید و کیف کنید از بودن بچه هایتان

سلام دوستان میشه واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستید                                     یک بهار یک تابستان یک پاییز و یک زمستان را در پیش داری بعد از این فصلها همه چیز این دنیا تکراری است دخترکم به غیر از مهربانی همیشه مهربان باش مهربانم                                      تیکر یکسالگی دخترم مهرانا است میشه واسه سلامتی خودش و ابجی اش فاطمه دعا کنید ممنون 😢😢😭😭
سلام انشاالله به زودی ازدواج کنید و بچه های تپل و مپل بیاورید و کیف کنید از بودن بچه هایتان

سلام ممنونم خواهرجان

پر کشیدنت قلبمو آتیش زد من تا ابد عزادارتم  همه وجود من🖤 https://abzarek.ir/service-p/msg/2295896