2777
2789
عنوان

من قلیون نمیکشم بعد پارتنرم گفت

109 بازدید | 14 پست

ینی تاحالا نکشیدی گفتم ن 

بعد گف قلیونیت میکنم😂(با خنده)

بنظرتون باید ناراحت شم با مثلا کات کنم(ن سر این موضوع بگم کات کنیما..ینی من این حرفو ی چیز منفی برداشت کردمو گفتم حتما دوسم نداره)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس جالبی از پارتنرت نگرفتم.

عزیزم وقتی سالمی با همچین آدمایی نگرد.

اعتیاد هیچ سودی نداره. همین آقا هم چند صباحی باهاتونه. 

کل بدن ودندودن هاتون آسیب میبینه.

بعدشم حالا شاید خیلیا عادی بدونن، ولی من در شأن یه خانم و حتی کسی که قراره مادر بشه نمیبینم.

متاسفانه تو ایران مثل شکلات همه دستشونه.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

تا جایی ک میدونم پسر ب پارتنرش اتفاقا میگه نکش اگه من میکشم تو نکش ضرر داره برات مگه اینکه اون دختر از قبل اهلش بوده باشه. نمیدانم ما نمیتونیم راجب رابطتتون چیزی بگیم هر کسی اینجا یه برداشتی میکنه خوشگلم شما خودت طرفو میشناسی بهتر میدونی ب نظرات اینجا بسنده نکن

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

تا جایی ک میدونم پسر ب پارتنرش اتفاقا میگه نکش اگه من میکشم تو نکش ضرر داره برات مگه اینکه اون دختر ...

کسیو نداشتم ازش بپرسم کارش اشتبا بوده یا نه 

حالا شاید رو شوخی کفت 

اما امروز میخام بهش بگم کات کنیم اخه من دنبال رابطه جدی ام 

اگه بمونه نزاره کات کنیم ک خب دوسم داره ولی بگه کات کنیم خب شانس اوردم از رابطه سمی خلاص شدم

کسیو نداشتم ازش بپرسم کارش اشتبا بوده یا نه حالا شاید رو شوخی کفت اما امروز میخام بهش بگم کات کنیم ا ...

اوکی دلایل رو بهش بگو بعد بحث کات رو بیار وسط

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

اوکی دلایل رو بهش بگو بعد بحث کات رو بیار وسط

خیلی زشت نیس بگم حس میکنم تو جدی نمیگیری اونقدر رابطمونو من اهل رابطه هدفمندنم (فک نکنه میخام خودمو بندازم بهش)

خیلی زشت نیس بگم حس میکنم تو جدی نمیگیری اونقدر رابطمونو من اهل رابطه هدفمندنم (فک نکنه میخام خودمو ...

بگو من از رابطه هایی که تهش مشخص نیس خوشم نمیاد برای خوش گذرونی وارد رابطه نشدم من وقتم رو برای این رابطه میزارم پس باید هدفمند باشه. شما از اینده خبر نداری ممکنه ی چیزی ببینی و خودت کات کنی پس اینم در نظر بگیر همه روابط ب ازدواج ختم نمیشه. دوس پسرت اهل رابطه جدی نیس؟

بگو من از رابطه هایی که تهش مشخص نیس خوشم نمیاد برای خوش گذرونی وارد رابطه نشدم من وقتم رو برای این ...

الان ۴ ماهه دقیق باهمیم ماه اول ک بهش گفتم دنبال رابطه جدی ام گف اینده مشخص نیس فلان بخاطرم مرخصی نمیگرف بریم بیرون وقت زیاد نمیزاشت از خانوادش هیچی نمیگفت 

اما الان جدیدا همش از خانوادش میگه از اینده میگه از الان میگه کجا بریم بخاطرم مرخصی میگیره میگه هرجا تو دوس داری برنامه بریزیم بگو مرخصی میگیرم 

برام تولد گرفت 

اما من خودم خیلی بدبینم ب همه ادما اولین رابطمم هست 

الان ۴ ماهه دقیق باهمیم ماه اول ک بهش گفتم دنبال رابطه جدی ام گف اینده مشخص نیس فلان بخاطرم مرخصی نم ...

عووووو خب باهاش بشین صحبت کن ببین قصدش چیه ولی راست میگه ما از اینده خبر نداریم. چن سالتونه؟ اگه سنتون پایینه خب واس ازدواج و جدی شدن رابطه زوده فعلا