2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی و تخمک گذاری 😭😭😭

56 بازدید | 9 پست

سلام من نزدیک چند ماهه نامزد کردم که صیغه محرمیت خونده شد شب نامزدی

بعد جمعه رابطه سطحی داشتم با همسرم که ببخشید ببخشید ولی نمیدونم که مایع منی وارد واژن شد یا اصلا باهاش تماس داشت یا نه حالا ما فرضو میگیریم ک تماس داشته

من یک ساعت بعد قرص اووسیز۷۵ خوردم و فرداش ک امروز باشه صبح ناشتا یکی دیگه خورده 

تو برنامه هرلایف هم دیشب رو اولین روز تخمگ گذاری زده بود کلا پنج روزو میزنه

الان امکان بارداری هست؟ بسی ثانیه بعد هم با دستماا پاک کردم و توی دستشویی اب گرفتم به خودم

امروزم دم نوش آویشن خوردم 

حالت تحوع هم دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ساعت هشت و نیم این طرفا دیشب خوردم امروزم ساعت هفت اخه شنیدم یکی گفت ناشتا بخور

ناشتا مهم نیست . درست خوردی هر ۱۲ ساعته چند روز دیگه پریودی .اگه خانواده ت گفتن چرا پریودی بگو تغییر هرمونه سوتی ندییییی

ناشتا مهم نیست . درست خوردی هر ۱۲ ساعته چند روز دیگه پریودی .اگه خانواده ت گفتن چرا پریودی بگو تغییر ...

بخدا بخاطر اینکه تو دوره تخمک گذاری بوده استرس شدید دارم 

زندگیم مختل شده خواهر دعا کن واسم😭😭