نمیگم شوهرم اهل این چیزاست نه ولی ماخانوما دخترای کرم دارو از صدفرسخی تشخیص میدیم وحس میکنیم و دوراز جانب دخترای خانواده دار
چندوقنه دنبال ملکیم چندروز پیش یه بنگاهه زنگ زد ودرگیر ملک پیداکردن واسه ما شدن این املاکیه پدر ودخترن سری اول رفتم خونه روببینم دختره لهجه داشت چنان باعشوه وچنان لحجشوبراشوهرم تغیرمیداد هیچی نگفتم شبش ویس داد که فلان ملک پیدا کردیم بعدش زنگ زد که ملک چطوربود شوهرسگم باخنده گفت من ورزشکارم پله هاش اذیتم کردن دختره هم میگفت اها پک پک میخندیدن اومدم بیرون گفتم ببین خیلی داری رو مخ میشیا خاطرت هست من سراین مسائل کلثوم اکبریم گفت منظوری نداشتم گفتم خلاصه حواست باشه امشب سرم دردمیکرد گفت بریم ملک ببینیم گفتم بمون اماده شم بریم گفت عجله دارم رفت الان بش زنگ زدم میکم بادختره رفتی میگه نه تتهام میگم ادرس نداشتی گفت اهااره باخانم فلانی رفتم گفتم اهاا په اینوبگو میخواستی تنهابری قاطی کردگفت خجالت بکش خاک توسرت بااون مدرک لیسانس وفوق لیسانست کع هیچی حالیت نیست احمق خر من اینکاره نیستم بهم تهمت میزنی وای بحالی که چیزی ازم ببینی اومد خونه الان داد وبیداد ول کرد رفت بنظرتون چی بش بگم