2777
2789
حدودا ۲ ماه پیش حالم بد شد یک ماهی هست دارو میخورم

خداروشکر مدت خیلی کمیه پس به زودی خوب خوب میشی

من ۶ ساله که وسواس فکری شدید و اضطراب شدید و افسردگی دارم هر کاری کردم خوب نشدم ۴ ۵ بار روانپزشک رفتم هر بار دارو عوض کردم انقدر حالم رو بدتر کردن که رو به موت بودم هر بار مجبور شدم قطع کنم انقدر تنگی نفس میگرفتم و تموم بدنم درد داشت که حس میکردم دارم میمیرم واقعا

انشاالله که به زودی خوب خوب شی گلم برای من دعا کن ۶ سال خیلیه خیلی حالم بده هیچ کار هم از دستم بر نمیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجی جان یعنی داروها اثر نداشتن واست؟

نه متاسفانه هر بار چند روز خوردم ولی همون چند روز پدرمو در آوردن چندین شبانه روز نخوابیدم هیچی هم نمیتونستم بخورم انقدری که تنگی نفس داشتم انگار هر لحظه داشتم خفه میشدم

خب اولشون اینجوری میکنن ان شاءالله ولی بعدش خوب میکنن تحمل کن توروخدا

خیلی وضعمو داغون‌ میکرد خیلیییییی آشناهامون که اونا هم دارو میخوردن یا خورده بودن تعجب کردن و خیلی ترسیدن هر بار بهم گفتن دیگه نخور گفتن تعجب میکنیم اینطوریه اصلا انقدر حالم آدم رو بد نمیکنه دکترهایی که رفتن هم بهم گفتن که بدنت خیلی ضعیفه خیلی سخت دارو میپذیره فکر نکنم دیگه خانواده ام بذارن و قبول کنن که دارو بخورم موندم همینطوری چی کار کنم

خیلی وضعمو داغون‌ میکرد خیلیییییی آشناهامون که اونا هم دارو میخوردن یا خورده بودن تعجب کردن و خیلی ت ...

اجی جان بنظرم یکبار امتحان کن سختیش رو تحمل کن چون منم خیلی اذیت شدم خیلی..یعنی در حدی که توهم میزدم..داغون بودم..

با توکل برخدا برای حال خوبمون تلاش کنیم..

فقط امیدوارم خدا یه راهی جلوی پام بزاره چون خودم هر راهی رفتم بن بست بود و اصلا خوب نبود

خدا بهت سلامتی بده عزیزدلم انشاالله بهبودی کاملت رو تمام و کمال به دست بیاری❤️