دلممیسوزدوکاریزدستمبرنمیآید.شبیه عکس پروفایلمم... خدایا تروخدا باشه؟!...🥲 دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دلممیسوزدوکاریزدستمبرنمیآید.شبیه عکس پروفایلمم... خدایا تروخدا باشه؟!...🥲 دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔
زیاد ولی منطقه 3 بودمولی چرا قبول نشدی رتبت که بد نیس
ننمیدونم والا
دانشگاه های تیپ ۳ هم زده بودم
حقیقتا یه دختری بود قبلا پشت سرم حرف زده بود، هم موقعی که من دانشگاه فرهنگیان قبول شدم و اون نشد نشست همه جا گفت اون پارتی داشت که قبول شد، خلاصه یه سال بعد من رفت فرهنگیان، هم اینکه دوتا خواستگار داشتم که خودش و مادرش به دروغ میگفتن اول اومده بودن خواستگاری دختر ما و ندادیم بهشون و حالا رفتن خواستگاری فلانی تا منو تو فامیل بی ارزش کنن(چون برا برادر همین دختر اومدن خواستگاریم و قبول نکردم هم)،حالا الان پزشکی قبول شده با سهمیه ۵ درصد البته، خدایی ناراحت شدم😕 خودش بود الان کل شهر رو پر میکرد از بدگویی از من