2777
2789
عنوان

خیلی خوشحالم واسش قبول شه

266 بازدید | 32 پست

باباش امسال فوت شده بود

شرایط مالیشون یکم بد شده بود

شنیدم امسال پزشکی قبول شده

پشت کنکوری بود

کاش همه به حقشون برسن

و روز به روز از تعداد سهمیه ای ها کم بشه

اگه قبول نشدید فدای سرتون

اینجا ایران است

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

من قبول نشدم 

دارم دق میکنم... چطوری قراره شهریه آزاد رو بدم

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رتبت چند بود تو💔😭😭منم نشدم 😭

۹هزار انسانی 

شما چند بودی

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

من قبول نشدم دارم دق میکنم... چطوری قراره شهریه آزاد رو بدم

غصه نخور

همش دست ما نیست

تا یه جایی میتونیم تلاش کنیم

بقیه ش میشه ناعدالتی

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

زیاد ولی منطقه 3 بودمولی چرا قبول نشدی رتبت که بد نیس

ننمیدونم والا 

دانشگاه های تیپ ۳ هم زده بودم

منم قبول نشدم آزاد آوردم 😭😭😭💔

منم 

آزاد کجا؟ چ رشته ای

منم آزاد کجا؟ چ رشته ای

آزاد شهر خودم حسابداری آوردم هعی گوه توش واقعا فک میکردم دولتی میارم منم انسانی هستم 

از همه دورم بشم خودم دلیل حال خوبم میشم                       بی خیال هر کی که بود بهتر از اونی که بودم میشم 💎

حقیقتا یه دختری بود قبلا پشت سرم حرف زده بود، هم موقعی که من دانشگاه فرهنگیان قبول شدم و اون نشد نشست همه جا گفت اون پارتی داشت که قبول شد، خلاصه یه سال بعد من رفت فرهنگیان، هم اینکه دوتا خواستگار داشتم که خودش و مادرش به دروغ میگفتن اول اومده بودن خواستگاری دختر ما و ندادیم بهشون و حالا رفتن خواستگاری فلانی تا منو تو فامیل بی ارزش کنن(چون برا برادر همین دختر اومدن خواستگاریم و قبول نکردم هم)،حالا الان پزشکی قبول شده با سهمیه ۵ درصد البته، خدایی ناراحت شدم😕 خودش بود الان کل شهر رو پر میکرد از بدگویی از من

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

نمیخوام پشت بمونم دیگه حالم بده

یه دوست داشتم

سال اول قبول نشد

سال دوم علوم ازمایشگاهی قبول شد

رفت دانشگاه دید چیش از بقیه کمتره پزشک نباشه مرخصی گرفت از اذر ماه نشست خوند پزشکی دولتی اورد

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️