2777
2789

چون براش تازگی داره هنوز 

مثل تجربه چیزی برای اولین بار. ولی بعد یه مدت براشون عادی میشه.

اگه دیدی مثلا بعد یسال دو سال براشون عادی نشد بدون طبعشون کوتاهه ظرفیتشون کوچیکه که هنوزم از اون مال سیر نشدن.

اینکه بخوای به بقیه پز بدی نشون دهنده حقارت درونیه ادمه. اینکه من با این مال و امواله که ارزش دارم وگرنه آدم نیستم.

دلیل دیگه ش پایین بودن سطح ای کیو ی اون فرد هست، نمیتونم دقیق توضیح بدم ولی خیلی ربط داره.

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا ادمی که یک چیزی رو زیاد داشته باشه هیچوقت دربارش توضیح نمیده مثلا هیچکس نمیگه خونمون یخچال داره چون خونه همه داره تهش یه مارکی میچسپونه پشتش که پز بده اما آدمایی که دارن هیچوقت دلیلی نمیبینن که ثابت کنن چون دارن

یکی‌ک‌پول‌داره‌وسایلاش لوکسه طبیعیه چون کسی ک‌نداره میبنیه فکر‌میکنه فخر فروشیه ولا منطقی نیس یکی ک‌ ...

حرفتون منطقیه.

ولی شما بعضی از این خواننده های سیاه پوست آمریکایی رو دیدید وقتی معروف میشن گردبند خیلی بزرگ طلا میندازن؟ یا دندون طلا میذارن؟ لباسهای عجیب میپوشن که بیشتر آدم این احساس بهش دست میده که طرف میخواد به بقیه بفهمونه که "ببینید من چقدر پولدارم."

وگرنه من پولدارهای دیگه هم دیدم ولی چنین احساسی بهم دست نداده.

رو کامنتتون ریپ میزنمم نمیاره😅نمیدونم نینی سایت من ایراد داره چیه والا نمیدونم.تاپیکاتونم قفله همه

درخواست دوستیتو پذیرفتم 

بعدش خودم بهت درخواست دوستی دادم نوشت شما با این کاربر دوست هستید 

بیچاره رو با خاک یکسان کردی که. کلا طرف آدم نیست خخخ

حقیقته 

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

حرفتون منطقیه.ولی شما بعضی از این خواننده های سیاه پوست آمریکایی رو دیدید وقتی معروف میشن گردبند خیل ...

اونا سلب هستن مثل سلب های ایرانی خیلی جریانش با مردم معمولی فرقه 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌