2777
2789

چه کسایی که دختر خونه باباشون هستن 

چه کسایی که دختر خونه شوهر 

روز همگیتون مبارک 🥰🧡

شما نماد شجاعت ، زیبایی ، ظرافت ، صبر ، توانایی هستید 

به خودمون افتخار کنیم که چقدر عزیز و با ارزشیم .

بازم تبریک✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه روز دختر افتضاحی روز دختر = نتایج کنکور= مردود شدن بعد از کلی تلاش

کنکور فقط یه راهه از هزاران راه جلوی پات به خودت و تلاشت افتخار کن مطمئن باش توی یه زمینه دیگه موفق ترین میشی دختر ❤️

کنکور فقط یه راهه از هزاران راه جلوی پات به خودت و تلاشت افتخار کن مطمئن باش توی یه زمینه دیگه موفق ...

مرسی ولی من تنها هنرم درس خوندن بود 

هدفم از زمینه دیگه ای نمیگذره 

نمیدونم چی کار کنم، حالم خوب نیست 

شاید الان وقتش نبوده ولی ی روز خوب میاد 🤍

مرسی ولی من تنها هنرم درس خوندن بود هدفم از زمینه دیگه ای نمیگذره نمیدونم چی کار کنم، حالم خوب نیست

اینکه حالت بده طبیعیه ولی هنر تو فقط درس خوندن نیست کلی راه جلو پاته یکم به خودت فرصت استراحت بده بعدش برو دنبال علایقت نخواستی بشین دوباره درس بخون اصلا حالتو بد نکن کلی ادم مثل تو قبول نشدن یکیش داداش خودم الانم رفته دنبال کار موردعلاقش به خودت ایمان داشته باش بگو با درس و کنکور نشد یه جور دیگه میشه شک نکن