2777
2789
عنوان

ورودی های 404پیام نور

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 34 پست
یه پول نیاز دارم اما با مدرکم میخوام حتما کار کنم پیام نور معتبر هست؟

بله معتبره 

دانشنامه حتی ترجمه میشه برای کشورهای دیگه

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

خواهش میکنم ...لیست شهریه امسال به اینصورت هستاگه نظام قدیم منظور 5ـ3ـ3هست نه لازم نیست با دیپلم ثبت ...

ممنونم ازت من ۵ سال دبستان ۳ سال راهنمایی و ۴ سال دبیرستان بودم ، همون میشه؟ یعنی ترمیم و اینا نمیخواد؟ برا کارشناسی میخوام. خیلی ممنونم که وقت گذاشتی جواب دادی ❤️

سبز ماندن در میان ویرانی ریشـ🌱ـه میخواهد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم ...لیست شهریه امسال به اینصورت هستاگه نظام قدیم منظور 5ـ3ـ3هست نه لازم نیست با دیپلم ثبت ...

عزیزم ممنونم فقط یه سوال قیمت ها ریاله؟ عکس خیلی واضح نیست بعد زده مناطق یک و دو یا سه و چهار یعنی چی؟ 

ممنونم ازت من ۵ سال دبستان ۳ سال راهنمایی و ۴ سال دبیرستان بودم ، همون میشه؟ یعنی ترمیم و اینا نمیخو ...

خواهش میکنم 

درسته ما عادت کردم به 5،3،3و 6،3،۳😂نه گل نمیخواد با سوابق تحصیلی (دیپلم)ثبت نام میکنن ترمیم لازم نیست 

یعنی فوق دیپلم رو گرفتی درسته؟اگه فوق دیپلم رو گرفته باشی باید ریز نمرات رو داشته باشی برای تطبیق زدن دروس که کار کارشناس رشته ات هست معمولا بعد از ثبت نام ها انجام میدن تطبیق رو 

خواهش میکنم موفق باشی

خواهش میکنم درسته ما عادت کردم به 5،3،3و 6،3،۳😂نه گل نمیخواد با سوابق تحصیلی (دیپلم)ثبت نام میکنن ...

عزیزم خیلی زیاد تشکر که وقت گذاشتی 🥹❤️

عزیزم ممنونم فقط یه سوال قیمت ها ریاله؟ عکس خیلی واضح نیست بعد زده مناطق یک و دو یا سه و چهار یعنی چ ...

اره به ریاله ....امون از کادر دانشگاه حوصله عکاسی ندارن 

منطقه یک شامل کلان‌شهرها و مناطقی با بیشترین سطح رفاه و امکانات آموزشی است.
  • منطقه دو شامل شهرهای با سطح امکانات متوسط است.
  • منطقه سه شامل مناطق محروم، روستاها، شهرهای کم‌جمعیت و مناطقی با کمترین سطح دسترسی به منابع آموزشی است....

سلام مهمان باید بگیره حالا به انتخاب خودش موقت یا دائمخودشم میتونه درخواست بده اما باید مبدا و مقصد ...

مرسی❤️

دانشگاه های پیام نور چند روز در هفته میرم سر کلاس ؟

بعد رشته هایی که کارورزی دارن پیام نور ارائه میده ؟

واقعاً راضی هستی از اینکه رفتی؟

اره به ریاله ....امون از کادر دانشگاه حوصله عکاسی ندارن منطقه یک شامل کلان‌شهرها و مناطقی با بیشترین ...

ممنونم ازت مهربون 

مرسی❤️دانشگاه های پیام نور چند روز در هفته میرم سر کلاس ؟بعد رشته هایی که کارورزی دارن پیام نور ارائ ...

خواهش میکنم 

بستگی داره به انتخاب واحدت اگه رشته نظری باشی که نرفتی هم مهم نیست فقط پیگیر باش که اگه امتحانی استاد گرفت یا فعالیتی داد نمره میانترم بگیری

تو یه چارتی سوا چارت که دانشجو میگیره برای انتخاب واحد اسم کارورزی هست اما اینکه دانشگاه ها ارائه بدن بستگی به دانشگاه  مرکزی که هستی داره من برای رشته خودم کارآموزی داره اما نشنیدم که کسی رفته باشه

درمورد رضایت داشتنم از دانشگاه خداروشکر محیط خوبیه کادر دلسوز استادهای من کلا قاضی ووکیل هستن تنها چیزی که تو این یکسال اعصابم خورد کرد استادهایی بودن که برای خود دانشگاهی که من هستم نبودن سر این استادها هرکدوم ماجرا ها داشتم

خواهش میکنم اره

موفق باشی 

توی شهر ما میگن دانشگاه آزاد حقوقش بهتره 

بعد از اون طرف میگن هر رشته ای به خصوص روانشناسی و حقوق توی دانشگاه پیام نور چون خودخوان باید بخونی و اینکه کل کتاب و مجبوری بخونی این خوبی رو هم داره و موقع کنکور ارشد و آزمون وکالت برای پیام نوری ها بهتره و اونا راحت تر از مالای آزاد قبول میشن مال ملی و آزاد میگن قسمت های که استاد خودش میگه یا جزوه خودشو برای امتحانات میخونن ولی پیام نور باید چون امتحان کشوریه و باید کل قسمت های کتاب رو بخونن

حالا من نمی‌دونم اگه خواستم دانشگاه شهریه پرداز برم و هزینه هایش رو هم تونستم آخر کدومشون انتخاب کنم آزاد یا پیام نور

نظر شما چیه ؟

واقعاً اینجوریه ؟

موفق باشی توی شهر ما میگن دانشگاه آزاد حقوقش بهتره بعد از اون طرف میگن هر رشته ای به خصوص روانشناسی ...

مرسی

درمورد رشته حقوق تو پیام نور تو کل کتاب میخونی حضور در کلاس مهم نیست امتحانا سراسری هست من اگه باز متولد بشم ودوباره انتخاب رشته و دانشگاه کنم حقوق رو تو پیام نور انتخاب میکنم 

استادامم میگن امار بیشتر وکلا ها از فارغ‌التحصیلان دانشگاه پیام نور هستن بخاطر مطالعه که دارن 

مرسیدرمورد رشته حقوق تو پیام نور تو کل کتاب میخونی حضور در کلاس مهم نیست امتحانا سراسری هست من اگه ب ...

آره میگن 

اما یه سوال دیگه 😁

حتی اگه دولتی روزانه یا شبانه قبول میشدی باز می‌رفتی پیام نور ؟

آره میگن اما یه سوال دیگه 😁حتی اگه دولتی روزانه یا شبانه قبول میشدی باز می‌رفتی پیام نور ؟

باتوجه به شرایطی که داشتم نمیرفتم  دولتی روزانه بعد اصلا شبانه تو انتخابم نبود