2777
2789
عنوان

ورودی های 404پیام نور

174 بازدید | 34 پست

سلام اول از همه خسته نباشید و ارزوی موفقیت دارم برای تک تکتون:)

خب من پارسال مثل شما بودم صفر کیلومتر و هیچ اطلاعاتی از نحوه کارکرد پیام نور نداشتم خودم رفتم جلو و کارا پیش بردم از وضعیت اگاهم که چقدر سکرت کار میکنه پیام نور برای همین این تاپیک رو زدم که کمکتون کرده باشم سوالی هست بفرمایید درخدمتتون هستم؛)

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقوق پیام نور دانشگاه تهران جنوب چطوره

ببین گلم دانشگاه پیام نور کلا خود خوان هست اما من چیزی که از دوستانم شنیدم دانشگاه خوبیه

عزیزم خیلی ممنون از لطفت که تاپیک زدی 

سوالات منم لطفا میشه جواب بدی؟ 

شهریه ثابت حدودا چقدره؟ 

شهریه متغیر حدودا چقدره؟ 

برا دانشجو های نظام قدیم باید ترمیم معدل کنیم؟ میخوام بدون کنکور برم اونجا روانشناسی بخونم. 

سبز ماندن در میان ویرانی ریشـ🌱ـه میخواهد.

پیام نور بی آزمون هزینش چنده و آینده شغلی داره

صورتجلسه شهریه امسال ...برای رشته های نظری بله اینده داره دانشگاه پیام نور وکلای زیادی داره

شهریه دانشگاه پیام نور شهرکرد چقدره ؟چه مدارکی باید برا ثبت نام ببریم ؟رشته ریاضیات و کاربردها

برای ثبت نام حضوری عکس،کپی شناسنامه و کارت ملی (اصل هم ببرید) با مدرک دیپلم و مدارکی که باهاش ثبت نام غیرحضوری انجام دادید و پوشه و گیره

سلام 

یکی از اقوام من علوم تربیتی شهرستان دیگه ای از استانمون قبول شده و میخواد مهمانی یا انتقالی بگیره از همین ترم اول و بیاد مرکز استان که زندگی می‌کنه 

الان باید حضوری بره اون دانشگاه یا از طریق کافینت می‌تونه کاراشو درست کنه ؟

و اینکه میشه همین ترم اول رو مجازی برداره و ترم بعد رو مرخصی ؟ پشت سر هم میشه این دوتا ؟

عزیزم خیلی ممنون از لطفت که تاپیک زدی سوالات منم لطفا میشه جواب بدی؟ شهریه ثابت حدودا چقدره؟ شهریه م ...

خواهش میکنم ...لیست شهریه امسال به اینصورت هست

اگه نظام قدیم منظور 5ـ3ـ3هست نه لازم نیست با دیپلم ثبت نام میشی بعد که کارا ثبت نام تموم شد اگه فوق داشته باشی تطبیق میخوره.

سلام یکی از اقوام من علوم تربیتی شهرستان دیگه ای از استانمون قبول شده و میخواد مهمانی یا انتقالی بگی ...

سلام 

مهمان باید بگیره حالا به انتخاب خودش موقت یا دائم

خودشم میتونه درخواست بده اما باید مبدا و مقصد تایید کنن 

پیشنهاد من بره کافینت چون کار با سامانه گلستان پیچیده هست

بله واحدهای مجازی بگیره..‌..برای مرخصی ولی باید با کارشناس رشته اش در ارتباط باشه من اطلاعات زیادی درمورد مرخصی گرفتن ندارم

سلام تو انتخاب رشته پیام نور نزدم اما میخوام برم پیام نورحضوری برم بدون انتخاب رشته می پذیرن؟

سلام 

برای تکمیل ظرفیت بهمن پذیرش دارن