2777
2789

مثلن شوهر من چه بالا میرفتم چه پایین قسمتم میشد؟

مرد خوب و شریفیه و بسیار خانواده دوست

صدای بلندشو کسی تا حالا نشنیده

اما خیلی هم مظلومه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبختی قسمته.  ازدواج و هرکی بخوای میتونی با تلاش بهش برسی ولی اینکه خوشبخت بشید یا نه اصلا معلوم نیست.  هندونه در بسته است

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
شوهرت مثل شوهر کنه ولی من امروز پول میخاستم براز ایمپلنت نداد یکاهه میگه ندارم اعصابم از دستش خورده

شوهر من آدمی نیست که کم بذاره از نظر مادیات

اما امون از این مظلوم و ساکت بودنش

همیشه جلوی دیگران هم آروم و بامحبته

امون از برادرزاده های آویزونش

عزیزم بیشتر شانس و قسمته از نظر تحصلات و بقیه چیزا چیزی کم نداشتم ولی بیا ببین تو‌چهار سال چقدر سختی کشیدم یه آدم بی درک و شعور و  بی عاطفه قسمتم شد الانم طلاق میگیرم بعضیا میگن شوهرشون آرومه مظلومه من باورم نمیشه از بس چشمم ترسیده

به نظرمن  تفاهم وشبیه بودن خصوصیات وطرز فکرزن ومرد باعث میشه که زندگی حالت خوشبختی داشته باشه وهم زن خوب جلوه بده هم مرد رو مٺلا یکی شوهرش خونه 50متری داره چه آب تاب میکنه و راضیه میگه شوهرم کاریه  ولی یکی میگه شانس نداشتم این چی بودانتخاب کردم تو خونه 50متری زندگی میکنم