2777
2789

بچها من ۱۹ سالمه 

سال دوازدهمم درگیر مشکلات بودم  کلا کنکور ندادم و دیپلم‌گرفتم ولی پایه ام قوی بود دهم یازدهمم رو خوب خونده بودم فقط سال ننکور مشکل خانوادگی داشتم

بعد امسال تصمیم جدی برای خوندن نگرفته بودم یک روز بخون سه روز نخون و اینجوری بودم نه ازمونی دادم نه کلاسی  رفتم هیچیییی همینجوری رندوم رفتم سرجلسه  کنکور رتبم شد ۹ هزار 

بعد چون میخواستم پشت بمونم تو انتخاب رشته فقط ازاد رو زدم( میدونستم ک پزشکی نمیارم ) 

حالا شانسی من پرستاری ازاد واحد جهرم اوردم 

خواهرمم پرستاری ازاد مشهد خوند 

حالا بنظرتون ثبت نام بکنم یا نه یک سال دیگه پشت بمونم 

خودم حس میکنم همه پتانسیلمو نذاشتم من هیچی نخوندم پرستاری ازاد اوردم 

اگر یکم میخوندم قطعا پزشکی میاوردم 

ساکن تهرانم هستم 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

بعد اخه جهرمم خیلی شهر خاصی نیست ولی همین ک نزدیکه شیرازه و من شیرازو خسلی دوست دارم دو به شکم کرده 

امسالم کلاس گرفتم و میخوندم ک یهویی اینجوری شد

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مداوم می تونی و به خودت قول میدی که روزانه ۸ساعت درس بخون بمون پشت

بنظرت خیلی از زندگی عقب نمیوفتم؟؟ 

۳ سال دیر تر برم داشنگاه؟؟ 

پرستاری بنظرم آزاد خوندنش اونم کلان شهر نه جهرم شدی ارزش نداره بمون پشت بنظرم

خودمم دلم همینو میگه 

من اصلا ازمایشی امسال کنکور و نهایی دادم 

فکر نمیکردم نتیجه ایی حاصل بشه😂

خودمم دلم همینو میگه من اصلا ازمایشی امسال کنکور و نهایی دادم فکر نمیکردم نتیجه ایی حاصل بشه😂

بالاخره ۹ هزار هم آنچنان بد نبوده زیر ۱۰ هزار بودی یعنی میتونستی حتی روزانه جاهای کوچیکتر و ... بری

اگه هیچی نخوندی ۹۰۰۰ خیلی خوبه اگه شرایط خونه همونجوریه پس فایده ای نداره امسالم نمی‌ذارن درس بخونی ...

مشکلات دوازدهمم ک حل شده 

سال دوزادهم ما فوتی داشتیم خواهرم ازدواج کرد به مشکل خورد 

مامان بزرگم مریض بد حال بود مدام خونه ی ما بود تر و خشکش میکردیم 

یک سال بدی بود 

ولی الان دیگه خواهرم جدا شده 

مامان بزرگم فوت کرده

مشکلات دوازدهمم ک حل شده سال دوزادهم ما فوتی داشتیم خواهرم ازدواج کرد به مشکل خورد مامان بزرگم مریض ...

خدا رحمت کنه به نظرم نرو یه سال دیگه شانست رو امتحان کن و همه تلاشت رو بکن که حسرتی نداشته باشی 

جوجه پرستار