2777
2789
عنوان

فلسفه کلام الزهرا آوردم

110 بازدید | 15 پست

نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت .. تقریبا انتخاب های آخرم بود و قبول شدم ... کسی این رشته رو خونده ؟؟ درساش چجوریه؟ سخته؟ آینده اش چی؟ تروخدا بگید🥲

دوست داشتم تبریک بگم ولی تبریک گفتن نداره تقریبا خودتو بدبخت کردی

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟؟ چرا ؟؟؟

رشته سخته و بازار کار صفره تا دکترا بری باید برای شاغل شدن

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

شما خودتون معلمید؟ میشه باهاش آزمون استخدامی بدم؟

من خودم این رشترو میخونم البته من الهیات میخونم ولی بخش عظیمی از واحدام فلسفه و کلامه

چون معلم فلسفه رو از دانشجو معلمای الهیات میگیرن دیگ تو استخدامی بر نمیدارن

ببین میتونی به علوم تربیتی تغییر رشته بدی

من خودم این رشترو میخونم البته من الهیات میخونم ولی بخش عظیمی از واحدام فلسفه و کلامهچون معلم فلسفه ...

واقعیتش من تا همین امروز که نتایج بیاد از اونجایی که امسال فرهنگیان لب مرز قبول نشدم  بر کنکور فرهنگیان سال بعد میخونم چون علاقه ام معلمی هست 

تو گوگل هم میزنم تغییر رشته الزهرا چجوریه چیز درست حسابی ای نمیاره و متوجه نمیشم واقعا