2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدينه مادرت اون روز اينكارو نميكرد فرداش ميكردواقعا فقط اتفاق بوده كه تو نزديكش بودي اون لحظه

اره مشاور هم همینو میگفت 

ممنونم حرف‌هات خیلی آرومم کرد

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم

من فقط یک مادر بد دوروبرم دیدم اونم مادرشوهرمه ک فقط نسبت ب ما بده.. ب بقیه بچه هاش عالیه.. مثلا تا چیزی میخریدیم تبریک نمیگفت و فس فس میکرد.. تا پیشرفت مالی میکردیم این زن میفهمید امکان نداشت خاب سگ ندیده باشیم.. هر سری میومد میرفت جوری حسرت زندگی مارو میخورد ک انرژی منفیش نابودمون میکرد.. چشم میزد هر روز مارو.. هیچوقت دلش نمیخاست سر سفرش بریم.. بقیه بچه هاشو دزدکی مهمونی میداد ک مبادا ما هم میریم سر سفرش.. ب منی ک توو کل عمرم جز درستکاری کاری انجام ندادم تهمت دزدی زده.. تیکه و متلک کار هر روزش بود.. وقتی باردار بودم تا سه ماه منو شوهرم گشنه نشستیم توو خونه یکبار یه بشقاب غذا دست بچه خودش نداد بخوره... دوبار شوهرم ب زور آورد ک برامون بیا با وسایل خودمون غذا بپز یه کاری کرد ک دیگه نگفتیم.. بارداری ویار غذاشو داشتم چندبار پیشش گوشزد کردم دریغ از یه قاشق غذا... وقتی بچم ب دنیا اومد یکبارم کمک حالم نشد.. پشت سر بچم بدگویی کرد ک همه فک کنن مشکل داره.. و هزاران موردای دیگه ک این اواخرم راه ب راه برای زندگیمون طلسم جدایی میگیره... از نظر من بدترین مادر دنیا همین زنه.. از انتظارات و توقعاتشم نگم ک در حد سرسام آوره.. خودخواه و متوقع و موذی و دروغگو و ریاکار ب معنای واقعی.. 

دخترهزیزمی خداحال دلتوخوب کنه .....ایشالاه دلت آروم بشه خوشبخت بشی این غموفراموش کنی ...من ازنزدیکترین نقطه زندگیم کسیودیدم که مثل مادرشمابود....افسردگی تنهایی بی‌کسی تحقیرشدن وهزاردردبی درمون دیگه وقتی میاددیگه کل درهابسته میشن حالاطرف شانس بیاره بایه دکترخوب اشنابشه که خداروشکردیدم میگم امااماامان ازروزی که نتونن راهوپیداکنن دست به اون کارمیزنن ......بزارپای غمی که سالهاتودلش بوده بعضی وقتهامجبورن زورشون نمیرسه قدرت مبارزه ندارن .......

طفلی مادرا

چرا طفلی؟ خب خودشون خاستن بچه بیارن وقتی سلامت روان طرف معلوم نیس بیخود میکنه بچه میاره اخر عاقبت اون بچه میشه یکی مثل من مادر من مشکل روحی مغزو اعصاب داشت عقلم ک هیچ بعد رفت بچه آورد اخر خودشو کشت الان من حتا دلم نمیخاد سر قبر این ادم برم

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم

چرا طفلی؟ خب خودشون خاستن بچه بیارن وقتی سلامت روان طرف معلوم نیس بیخود میکنه بچه میاره اخر عاقبت او ...

بنده خدا رنج سختی رو تحمل می‌کرده ،نمیدونم عزیزم ،خدا ایشون رو بیامرزه ،بشما هم زندگیه سراسر شادی ببخشه

خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم