2777
2789
عنوان

بچه ها قبول دارین نصف کسایی ک میگن پزشکی قبول شدیم دروغ میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 39 پست
خواهر شوهر من تجربی بود خیلی ام میخوند که روز و شب نداشت اما مامایی رسونده اینا چجوری پزشکی آوردن و ...

سمت ما هم طرف چند سال ندیدیم ازاد پرستاری اورده 

بعد کل نی نی سایت با ۲تا دوز پسر و ۵تا رل همه بزشکی اوردن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

نه عزیزم ۱۷ هزار انسانی هیچی نمیاره جز آزاد و پیام نور غیر انتفاعی بالای ۷ هزار یا ۸ هزار تو رشته ان ...

ببخشید عزیزم روانشناسی تو انسانی رشته خوبیه؟

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی دنیا واقعی پر از اونایی هست که میگن پرستاری و مامایی قبول شدیم ولی نرفتیم پدر یا شوهرمون نزاشت راه دور بود یا آزاد بود خانواده پول رو میداد خودم نزاشتم 😏

الان توی میخوایی کاربر های سایت رو باور کنی 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

به نظرم از مدل صحبت کردن و شرایط میشه حدس زد کدوم دانشگاهن ،البته بازم دقیق نه ،مثلا من چندین دانشگاه رو میدونم باز چی توش میگذره ولی باز دقیق ترشو فقط درباره ی دانشگاه خودمون میدونم 🫠ریز جزئیات دانشگاه ها با هم فرق داره 

من خودم تاپیکی ببینم راهنمایی میکنم ولی از قبولیم گذشته دیگه خیلی وقته مثلا منابع کنکوری من معرفی کنم شاید بهترش الان تو بازاره 😅چون تو حوزه ی کنکور فعالیت ندارم 🥲چند بارم توهین شده بود الکی بهم ،عمدا رد میکنم تاپیکای کنکور رو 

You're all the things I've got to remember

بله خوبه دولتی بهتره****میتونی بعدا استخدام آموزش پرورش بشه یا هم میتونه ادامه بده تا فوق و دکترا و ...

یعنی باید ازمون استخدامی بده درسته؟ برای اموزش و پرورش

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹