2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوکیع اگر آزمون و اینا هم ازت بگیره وگرنه نه گرونه ماهی 2.2 میل

بزار برات توضیح بدم عزیزم 

ببینید اینطور به من گفتن که آزمون گرفته و تحلیل میشه و کلاس عیب یابی هم باید شرکت کنی سوالی هم بود میتونی بپرسی همین 

بزار برات توضیح بدم عزیزم ببینید اینطور به من گفتن که آزمون گرفته و تحلیل میشه و کلاس عیب یابی هم با ...

تجربه من از مشاور 

پیگیر باشه باهاش راحت باشی منعطف باشه با توجه ب شرایط،روحیت برنامه بده سرزنشت نکنه 

من دخترم سه سال مشاور گرفتم دیگه با چند نفر کار کرد 

خدایی مشاور سال کنکورش عالی بود اگر نبود دخترم وسط،سال با توجه ب مشکلات جسمی و روحیش درس رو ول میکرد

فعلا امضا ندارم
تجربه من از مشاور پیگیر باشه باهاش راحت باشی منعطف باشه با توجه ب شرایط،روحیت برنامه بده سرزنشت نکنه ...

بببخشید منظور از مشاور پیگیر چیه؟یعنی دایم بپرسه خوندی یا نه یا اینکه اگه گزارش کار نفرستی پیگیری کنه و دلیل بخواد و یاداوری کنه؟ و اینکه اگه جسارت نباشه دخترتون چی قبول شد؟

بببخشید منظور از مشاور پیگیر چیه؟یعنی دایم بپرسه خوندی یا نه یا اینکه اگه گزارش کار نفرستی پیگیری کن ...

مشاور دختر من هر روز براش برنامه میفرستاد اگر یک روز نخونده بود یا بهش پیام میداد سریع جواب میداد حتی انهایی که برنامه هفتگی میدن وقتی نتونی اجرا کنی یا سوال کنی ازشون بازم همون روز نهایت فرداش باید جواب بدن و اگر افت کنی بررسی کنید باهم شیوه درس خوندن زنگ زد ب همه سوالاتت جواب بده و برات وقت بذاره 

یک مشاور داشت سری قبل طرف برنامه نیداد میرفت که میرفت پیامم میدادی چند روز بعد جواب میداد زنگم میزد ۵ دقیقه نهایت زورش میومد اینو یک ماه باهاش بود کنسل کردم

فعلا امضا ندارم