2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا یه مرتیکه بی خانواده تو نی نی سایت چیه ک بخام دروغ بگم حواستم بگم رسوا بشه دیگه از این غلطانکن ...

اگه درخواست شون رو قبول نکنید هیچ غلطی نمیتونن کنن

میرید قبول میکنید بعد انتظار دارید طرف راجب  نوسانات قیمت ارز صحبت کنه 

خب معلومه پی چی هست تو این سایت 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

اگه درخواست شون رو قبول نکنید هیچ غلطی نمیتونن کننمیرید قبول میکنید بعد انتظار دارید طرف راجب نوسان ...

عزیزم گفت که دستش خورده تایید شده 

برای منم چند بار پیش اومد سریع لغو زدم

کارما💫    

گلم نوشتم ک بلد نبود دستم خورد بعدم بلد نبود چجور بلاکش کنم

باش

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

مگ میشه تو شخصی عکس فرستاد

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم