یعنی خدا میدونه چه قدر پول خرج کردم هر دفعه سه میلیون پول کرایم میشه هر ترم 40میلیون شهریه میشه 5میلیون پول خوابگاه ماهی 5میلیون هزینه خورد و خوراک میشه که به خدا مجبورم روزی یه وعده غذا بخورم که برسم یه روز کامل توراهم درسام خیلی سخته امروز مغزم سوت کشید که جزوه یکی از درسارو خوندم همش انگلیسی و به شدت سخت موقع خواندن همش میگفتم تهش که چی آخرشم بیکارم دلم میخواست خودمو تو کتابخونه دار بزنم این ترمی یکیشو افتادم بیمارستان شهری که توشم بدرد نمیخوره و کار یاد نمیگیرم شهریم هی بیشتر و بیشتر هم میشه تا اسفند اینجا هستم و هیچ دوستی هم ندارم عملا از شدت افسردگی میمیرم این جا برای من یه قبرستونه تا ابد و دهر از پدرمادرم دلخورم که خواستگار 19سالگیمو رد کردن ومنو تو این برزخ فرستادن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!