2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول سعی کن رتبه بالا بیاری تو کنکور 

رشته ریاضی 

بعد چند تا مقاله بده تو دانشگاه 

مهندسی هوا فضا 

بورسیه شدی برو خارج 

عمه ی خوشگل و مهربونم ،خیلی وقته نیستی و هیچ چیز این نبودن را جبران نمی کند 💔

هوا و فضا مهندسی

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

باید جزو نفرات برتر دانشگاههای مطرح باشی. یکی از دوستان رفت ناسا مکانیک خونده بود

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
خبر دارین ازشون؟راضی هستن از این انتخاب ؟

راضی که باید باشه امریکا زندگی میکنه. نه خبر دقیقی ازش ندادم ولی شنیدم حتی زمانی که در حال مکالمه با خانواده س داره مطالعه میکنه حتی پای تمس تصویری کتاب دستشه و حرف میزن۶. دم کنکور اینقدر میخوند که پاهاش سر میشد نمیتونست از جا‌پاشه. سال پیش دانشگاهای کتاب های فیزیک و زیاضی پیش رو کامل بلد. دیگه معلما گفتن نیا کلاس وقتت میره. 

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند