2777
2789
عنوان

به نظرتون کدوم ازین رشته ها بهتره

85 بازدید | 5 پست

به جز پزشکی و دندان پزشکی و داروسازی که خب هر سه تاش به نظر من خوبه بین فیزیوتراپی ، فرهنگیان (ترجیحا آموزش ابتدایی یا دبیر تربیت بدنی) ، بینایی سنجی ، گفتار درمانی ، اتاق عمل و روانشناسی کدوم بهتره ؟

عزیزان تاپیک های قبلی منو از ۱۴ آبان به قبل جدی نگیرید چون یه مدت سادیسم درونم بیدار شده بود وچرت و پرت میگفتم یه تاپیکم زدم گفتم دروغن ولی چون حجم زیادی  از عذاب وجدان بهم وارد شد پشیمون شدم گفتم نی نی یار پاکش کرد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتاق عمل و فیزیوتراپی بینایی سنجی .چون ملت تا مجبور نباشن دکتر نمیرن ‌گفتار درمانی کالای لوکسی هست دیدم بچه مشکل داره نبردن فرهنگیان ماهی ۱۵ تومن هست بدرد حانم متاهل میخواه .روانشناسی برای عده ای میگیره 

فیزیو روانشناسی بینایی سنجی و گفتار درمانی هم بنظرم جدیدا بازارکار خوبی دارن

بله من خودم به جز سه رشته تاپ، بین اینا فیزیوتراپی و فرهنگیانو خیلی دوست دارم 

عزیزان تاپیک های قبلی منو از ۱۴ آبان به قبل جدی نگیرید چون یه مدت سادیسم درونم بیدار شده بود وچرت و پرت میگفتم یه تاپیکم زدم گفتم دروغن ولی چون حجم زیادی  از عذاب وجدان بهم وارد شد پشیمون شدم گفتم نی نی یار پاکش کرد 

اتاق عمل و فیزیوتراپی بینایی سنجی .چون ملت تا مجبور نباشن دکتر نمیرن ‌گفتار درمانی کالای لوکسی هست د ...

بله درست میگید