2777
2789
عنوان

میخوام خودمو بکشم

70 بازدید | 5 پست

روز تولدم تنها بودم و رفیقی ک ۱۱ سال بود باهاش بودم ولم کرد حتی قبلش کات کردم تو هیچ مناسبتی هیچکی کنارم نبوده فقط خودم بودمو خودم الانم ک روزه دختره هیچکی نیست که حتی تبریک بگه تنهایی بد دردیه خدا رسما ازم متنفره چرا جونمو نمیگیره چند روزی میشه ب خودکشی فکر میکنم ک راحت شم چون هیچی برام مهم نیست فقط میخوام بخوابم برای همیشه همیشه خدا بسن بنده هاش تبعیض قائله منم گناهی نکردم ک اومدم ب دنیا

شخصیت اصلی داستان زندگیت خودت هستی

خودت رو ول کردی به بقیه چسبیدی عزیزم؟ 

ارزش زندگی که به این چیزا نیست سعی کن خودت بشناسی

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
شخصیت اصلی داستان زندگیت خودت هستیخودت رو ول کردی به بقیه چسبیدی عزیزم؟ ارزش زندگی که به این چیزا نی ...

یک ذره اعتماد ب نفس تو وجودم نیست ک حتی ب خودم امیدوار باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک ذره اعتماد ب نفس تو وجودم نیست ک حتی ب خودم امیدوار باشم

عزیزم عزت نفس و اعتماد به نفس ساختنی هست 

سعی کن کتابهای توسعه فردی بخونی 

پادکست های خوب گوش بدی 

تمرکزت روی خودت بذار 

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
ممنونم که راهنماییم کردی❤️🦋

خواهش میکنم ❤️

همیشه بدون ارزشمندی 

وقتی نگاهت به خودت این باشه جهان هم باهات ارزشمندانه رفتار میکنه