2777
2789
عنوان

کوکو سیب زمینی چجوری بپزممم

258 بازدید | 22 پست

دوستان اشپزیم خوبه ولی غذاهایی که میخوام برای اولین بار بپزم استرس دارم میگم نکنه بد بشه

حالا بگین کوکو سیب زمینی رو چجور بپزم چی بریزم داخلش خوب بشه 

سبزی خشک چی بریزم ؟شوید و نعنا و ترخون دارم فقط 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب میشه برا من بگی,🥺

من آشپزیم خیلی خوبه تعریف از خودم نیست. دوست دارم به بقیه هم یاد بدم

چه مدل کوکو سیب زمینی منظورته؟ مدلای مختلف میشه خب

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

سیب زمینی رو بزار بپزه

یه تخم مرغ هم آبپز کن

سرد سرد که شدن رنده کن هردوشون رو

یه سوسیس هم رنده کن

به اندازه موادت تخم مرغ بزن

نعنا خشک و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و یکم وانیل بزن

بعد گرد کن و روش گردو خرد شده بزن و سرخ کن با شعله ملایم

اگه دیدی شله یکم آرد سوخاری بزن 

سلام سیب زمینی رو بدون پوست بپزین وقتی پخت رنده کنین و پیاز اضافه به همراه ادویه جات و پودر آویشن مخلوط کنین بذارین یخچال یه ساعت بعد در روغن داغ حالت بدین و سرخ کنین ، نوش جان 

این رسپی تخم مرغ نیاز نداره دوست داشتین بزنین

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

از نظر من طعم و مزه ی غذا سلیقه ای هست،من کوکو سیب زمینی رو اینطوری درست میکنم،سیب زمینی ها رو آب پز میکنم ،بعد میزارم سرد بشه رنده میکنم پیازچه وحعفری هم خرد میکنم نمک فلفل زردچوبه ویک قاشق آرد و تخم‌مرغ اضافه میکنم و مخلوط میکنم تو روغن داغ با حرارت ملایم سرخ میکنم

یه مدل خوشمزه 😁

چند مدل میگم

مدل ساده: سیب زمینی رو آبپز کن. سرد که شد رندش کن یه پیاز اضافه کن با نمک و فلفل و زردچوبه و تخم مرغ. تو روغن داغ سرخ کن

کتلت گیلانی: همین کارایی که بالا گفتم رو انجام بده فقط تخم مرغ دیگه نیاز نیست بزنی. یه کف دست نون بربری رو بذار خیس بخوره بعد آبشو بگیر به مواد اضافه کن یه مقدار گوشت چرخ کرده هم باهاش قاطی کن قشنگ ورز بده. از نونوایی سبوس بخر. موادتو حالت بده قشنگ دورشو سبوس بزن تو روغن داغ سرخ کن

یه مدل دیگم هست که سیب زمینی خام رو رنده کن بهش پیاز اضافه کن با نمک و فلفل و زردچوبه. یکی دو تا تخم مرغ بستگی به حجم موادت داره. یه مقدار آرد گندم و اندازه یه قاشق چای خوری بکینگ پودر. تو این مدل هم میتونی همینطوری ساده درست کنی هم یه مقدار گوشت چرخ کرده اضافه کنی یا جعفری خورد شده یا برگ سیر اگه داشته باشی که خیلی خوشمزه میشه

مرسی عزیزم مدل اخری شوید بزنم خوب میشه ؟یا نعنا

نعنا تو کوکو خوب نمیشه. شوید بهتره. باز سلیقه ایه. فقط اینکه اگه میخوای سبزی اضافه کنی چند مدل قاطی نباشه یه مدل درست کن