2777
2789
عنوان

مدیریت دولتی سمنان قبول شدم

124 بازدید | 19 پست

بچه ها خیلی حال افتضاحی دارم

نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت

میگن رشته به درد نخوریه و وقت تلف کردنه

چون روزانه هم قبول شدم از کنکور سال بعد محرومم

حالا چه کار کنم

خدایا خسته ام خسته خسته 

مدیریت ها که خیلی خوبن 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدیریت ها که خیلی خوبن

نمیدونم به خدا هر کی یه چیزی میگه😭😭😭 یهو همه اوار شدن سرم که رشته به درد نخوریه و پارتی میخواد و..‌.

تو رو خدا اطراف تون کسی این رشته رو خونده ؟ بعد رفته سر کار؟ اصلا نمیدونم سر چه کاری میشه رفت با ابن رشته خدایا 

عزیزم خیلی هم رشته ی خوبیه

همه جا کاربرد داره حتی تو بانک

چه بهتر که روزانه هم قبول شدی

موفق باشی🙏🏼🌺

✨اگر چرخ وجود من از این گردش فرو ماند، بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند✨

تو رو خدا صادقانه بگید چه کار کنم 

من شدید درگیر افسردگی ام نمیدونم دارم چه کار میکنم حالم خیلی خرابه صبح تا شب فکرم شده خودکشی حال ندارم خیلی خسته ام 

نمیدونم به خدا هر کی یه چیزی میگه😭😭😭 یهو همه اوار شدن سرم که رشته به درد نخوریه و پارتی میخواد و. ...

من خودمم مدیریت میخونم بازرگانی

خیلی هم تحقیق کردم 

والا کسایی که میشناسم مدیریت خوندن راضی هستن و شاغل 

به شرطی که زبان و مهارت های لازم رو داشته باشی 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

عزیزم خیلی هم رشته ی خوبیههمه جا کاربرد داره حتی تو بانکچه بهتر که روزانه هم قبول شدیموفق باشی🙏🏼🌺

جدی میگید؟ 

همه بهم گفتن توی مدیریت ها بدترین هست پارتی میخواد خیلی نا امیدم

ممنون

آهان عزیزم ، کاش فقه اینطور چیزا میزدی تو استخدامی های قوه قضاییه شرکت میکردی

وای یعنی خیلی رشته بدی زدم 😭😭😭 نمیدونم واقعا من فرهنگیان نیاوردم حالم خیلی بد بود ۵ تا رشته هم بیشتر نزدم اصلا نمیددنم چه کار کنم 

جدی میگید؟ همه بهم گفتن توی مدیریت ها بدترین هست پارتی میخواد خیلی نا امیدمممنون

والا من کارشناسیم جامعه شناسی بود

دیدم کار نیس

همه جا مدیریت دولتی و بازرگانی میخواد

ارشدمو مدیریت دولتی گرفتم

الان هم استخدامی شرکت کردم متاسفانه چند درصد با رقیبم فرق داشتم

تو اکثر استخدامیا میخوان

الان متاسفانه بازار کار بچه های روانشناسی و علوم تربیتی و ادبیات و... خوب نیس

و برعکس مدیریت، حقوق، حسابداری، کامپیوتر خیلی جذب بالایی دارن

✨اگر چرخ وجود من از این گردش فرو ماند، بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند✨

والا من کارشناسیم جامعه شناسی بوددیدم کار نیسهمه جا مدیریت دولتی و بازرگانی میخوادارشدمو مدیریت دولت ...

وای خیلی ممنون از راهنمایی تون🩷 من اگر لیسانس این رشته رو بگیرم چه جاهایی میتونم استخدام بشم؟