فکر نکنید سنشون کمه از رو بی عقلیه نه بابا هر کدوم دوماد و عروس دارن
داماد های عموم اینا رو همه رو مسخره میکنن ، حالا شوهرای خودشونو انگار ندیدن خدا شاهده به لعنت سگ هم نمی ارزن
من آدم رُکی هستم ولی حقیقت میترسم برن اینور اونور بگن دختر فلانی روش زیاده تو روی بزرگتر وامیسته که تا الان هیچکس نگرفتتش آخه از اونا بعید نیست
یکی از عمه هام شوهرش فوت کرد رفت با یکی ازدواج کرد خدا شاهده مرده شبیه سمندونه ، یکیشون هم شوهرش بهش خیانت کرد رفت با یکی دیگه ازدواج کرد شوهرش دقیقاً عین زناست ، فقط یدونه روسری کم داره بخدا ، هر جا میره میپره وسط میرقصه جلفه ، تازه با افتخار میگن فلانی انقد دستپختش خوبه یه قرمه سبزی هایی میپزه بیا و ببین
حالا اگه مال ما اینجوری بود میگفتن وای مگه زنه که آشپزی میکنه مگه زنه که هی میپره میرقصه
اینجور آدما بد نیست اول خودشونو نگاه کنن بعد به دیگران گیر بدن ، دخترعموم با یکی ازدواج کرده پسره خیلی خوبه فقط قیافش معمولیه آنچنان خوشگل نیست ولی خب ایرادی هم تو چهرش نیس ، اسمشو گذاشتن کرم سیب 😏
به مامانم گفتم سری بعد جوابشونو میدم میخوان ناراحت بشن میخوان نشن ، برگشت گفت نه تو هیچی نگو هروقت ازدواج کردی به شوهر تو چیزی گفتن اون موقع آزادی هرچی خواستی بگی