2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان میگن دعا نمیشه درحالیکه خدا گفته از جایی که گمان نمی‌کنید بهتون روزی و ثروت میدم

شما بلدی عزیزدلم 

من ک از فقر و نداری پاره شدم 

تلاش هم ک فک نکنی نمیکنم میکنم ولی انگاری افتادم رو تردمیل دویدن و نرسیدن 😔 

ثروت که میگثد توقع نداشته باشید یهو یه کوهی از طلا جلو راهتون بیاد    یا از غیب بهتون طلا برسه 

وقتی شما شروع میکنید به خواندن ذکر یا سوره های قرآنی 

اول باید در نظر داشته باشید ایمان و باور و اتعقاد قلبی داشته باشید که روزی شما در آسمان ها و نزد خداست و بس  

واسنکه وقتی شروع میکنید یه خوندن باید یک اصل رو رعایت کنید 

مددددداااااااووووووومت 

یعنی با خودت نگی 40 بار میخونم و تمام بسه 

یا نگی خسته شدم 

این عمل برات باید شیرین باشه 

به غیر از ختوماتی که عدد خاص و تعداد روز خاص دارند 

حالا من بهتون میگم که چطور بخونید و جواب بگیرید 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

توسل به حضرت مسلم ابن عقیل خیلی خوبع

قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد می‌کنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا      خدایا قلبم شکسته🤺💔            می‌دونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم».      خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی می‌دونم که می‌شنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا    خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره     خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی.  خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰.  خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش       مامان دوتا جوجه فسقلی 

ببین کی داره اینو بهت میگه:

اگه از این دعا ها بلد بودیم واسه خودمون می گرفتیم و به هیچکس نمی دادیم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دلیل اصلی هم امضا هستش که گفتم ببین کی داره اینو بهت میگه

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

شما بلدی عزیزدلم من ک از فقر و نداری پاره شدم تلاش هم ک فک نکنی نمیکنم میکنم ولی انگاری افتادم رو تر ...

من دیدم که خالم گفت ۱۱سال سوره واقعه خوندم که پولدار شم آخرش ی کارخونه دار اومد گرفتش

من دیدم که خالم گفت ۱۱سال سوره واقعه خوندم که پولدار شم آخرش ی کارخونه دار اومد گرفتش

آفرین این همون مداومته که من بالاتر عرض کردم 

معجزات اذکار و سوره های قرآنی با مداومت به دست میان اینو هیچوقت فراموش نکنید 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗