2777
2789
منم الان نتایج دانشگاه آزاد زده مردود امسال میخواستم برم ولی چند سال هم پشت کنکور بودم برای پزشکی نی ...

عزیزم یه سال رو با خودت عهد کن و بشین پاش انشاله بهترین برات پیش میاد منم یه سال پشت بودم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی چیکارا کردی برا قبولی مثلا چ دبیرایی رو میدیدی چن ساعت میخوندی

عزیزم من از مهر پارسال که نتیجه اومده بود و قبول نشدم

، رفتم الماس ماز رو دوباره ثبت نام کردم

و نشستم اول اون قسمت هایی که تو تابستون درس دادن رو پشت سرهم دیدم و خودم رو بهش رسوندم، و اینکه توی حیاط خلوت، تنها یه زیر انداز پهن کردم و نشستم اونجا درس خوندم، با اینکه اتاق و میز داشتم، ولی نیاز داشتم یه جا باشم حتی صدای خانواده هم نشنوم و هوای آزاد باشه، دیگه برای زیست فرهمندنیا، فیزیک میرحسینی، ریاضی عزیزی، شیمی مومن زاده ،میدیدم و همشون خیلی خوب بودن ولی مهم واقعا تست زدن بودش بعد دیگه از 8 بلند میشدم تا آخر شب، معمولا اخرای شب کلاس های ماز داشتم