2777
2789
عنوان

پسری که یارانشو بده بهتون 👍🤓

157 بازدید | 12 پست

یادش بخیر    قدیم میگفتن پسری که یارانشو بده بهتون مرد زندگیه 😐

انقدر ناشکری کردیم که همین پولم بی ارزش شد.😂

الان کل حقوقشم بریزه بازم کمه 🙃

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

پسری که من رو میخواد باید اول میلیاردر باشه بعدش بیاد🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسری که من رو میخواد باید اول میلیاردر باشه بعدش بیاد🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ان شاءالله عزیزم 

ولی از من میشنوی توقعت رو ببر رو    همت      چون یه کم دیگه پیش بره    میلیارد هم بی ارزش میشه 🤭

کل حقوقش مگه چقده که کمه

کلی گفتم خودمو نمیگم       خدایی بخوایم حساب کنیم    برای خانواده هایی که صاحب خونه نیستند و اجاره نشینن یا پسر و دخترایی که هنوز شروع نکردن یا اول زندگیشونه   حقوق زیر 40 تومن کمه 

خداروشکر ایموجی خنده گذاشتی وگرنه به مغزت شک میکردم

😶😶😶🤣🤣🤣

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

ان شاءالله عزیزم ولی از من میشنوی توقعت رو ببر رو همت چون یه کم دیگه پیش بره میلیارد هم ب ...

پس یکی که در امدش مثل بی تی اس یا دیلان وانگ یا وانگ ییبو باشه😃😃😃🤣🤣🤣🤣

کائنات : درخواست شما با موفقیت ثبت گردید.😂👍

با تشکر از خدا

( ببین کی گفتم حالا خدا لج می کنه یک پسر بی حقوق بی یارانه می اندازه تو دامنم🤣🤣🤣🤣🤣🤣)