2777
2789

یه گل۴۰۰خرید که مال چندماه قبل بوده رو ونو نومونده توبوفه گذاشتم ۲۲۰حرف زدسم قرارشد۱۳۰بیادببره اینهمه وقت وانرژی گذاشتم اخرش زنیکه اومده دیده میگه ۱۰۰بده ببرم گلش فلانه کوچیکه اینا من۴۰تومن فقط پول اسنپ دادم منم ندادم ورفت یبارم زنگ زدم جواب ندادم

خب شماهم نباید ی گل ۴۰۰ دیگه بزنی دیوارنمیخواستیش میدادی همینطوری به یکی .....نمیترسی بخاطری گل ۱۰۰ بیان خونه و امارتون را بگیرن 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😑آره بعضیا همینن

منم یه بار کفش آگهی کردم چند سال پیش بود ۱۰۰ تومن قیمت گذاشتم بعد گفت تخفیف میدی گفتم باشه نهایت ۷۰ اومد دید گفت نه به دردم نمیخوره ۴۰ بده گفتم نه گفت آخه به کارم نمیاد گفتم خب نخر اجباری نیست😐

بعدا همون ۷۰ به یکی دیگه فروختم

خب شماهم نباید ی گل ۴۰۰ دیگه بزنی دیوارنمیخواستیش میدادی همینطوری به یکی .....نمیترسی بخاطری گل ۱۰۰ ...

چرا؟؟ ۴۰۰ تومنم پوله بالاخره

اتفاقا باید قیمت بالاتر بزنه و تخفیف بده مثلا بزنه ۳۰۰ با تخفیف بشه نهایتا ۲۰۰

بعدم میتونه خونه قرار نذاره

چرا؟؟ ۴۰۰ تومنم پوله بالاخرهاتفاقا باید قیمت بالاتر بزنه و تخفیف بده مثلا بزنه ۳۰۰ با تخفیف بشه نهای ...

واا ب نظرمن ک ارزش نداره ادم وقت بذاره برای ۴۰۰تومنی ک قراره ۲۰۰بفروشه ....اونم توی دیوار که ۹۰درصدشون دزد و کلاه بردارن یا الکی سوال میپرسن ...اگه خونه قرار نذاره باز بهتره ولی متاسفانه خیلیا حواسشون نیست 

وای من یه بسته مکمل بارداری  تو برنامه یک زن یکی گفت میخوام تا اداره پست رفتم برام بریزه منم بفرستم و فیش را ببینه واریز کنه 8 صبح رفتم جواب نداد 

ساعت 9 بیدار شده شاکی به من زنگ زده چند بار زنگ زدی  بعد هم پول پاکت پست دادم گفت واریز کن عکس گرفتم میگه ندارم تخفیف بده 

با گدا بازی میخوان کارشون پیش بره گفت به جون بچه تو شکمم پولش را بعدا میزنم 

منم گوشم مخملی 

واا ب نظرمن ک ارزش نداره ادم وقت بذاره برای ۴۰۰تومنی ک قراره ۲۰۰بفروشه ....اونم توی دیوار که ۹۰درصدش ...

خواهر پول پوله دیگه ۲۰۰ تومن ۲۰۰ تومن یهو میشه ۱ میلیون ۲ میلیون مگه بده؟

خواهر پول پوله دیگه ۲۰۰ تومن ۲۰۰ تومن یهو میشه ۱ میلیون ۲ میلیون مگه بده؟

نمیدونم والا من اعتقادم مثل شما نیست ....ب نظرم ارزش نداره ...ترجیح میدم اون گل را هدیه ببرم برای کسی و از این ب بعد حواسمو جمع کنم ک خرید احساسی نکنم ....