2777
2789
عنوان

بچه بی مادره رو امروز دیدم

220 بازدید | 18 پست

وقتی مغز ندارید کاش خدا نازاتون کنه

بچه عه هیشکس رو نداره

خانواده ای ک ازش نگهداری میکنن مرتب سرکوفت میزنن بهش و آزارش میدن ..مادرشم ک موقع طلاق پرتش کرد سمت شوهر گف این واس خودت مهرم نمیخوام میخوام رف شوهر کرد

گاهی فکر میکنم ی خونه بزنم از همه بچهای اینطوری نگهداری کنم بعد میگم اینا پدر مادرشون با نفهمی تمام دلشون بحال بچشون نسوخته همینطوری زاد و ولد میکنن و رهاش میکنن میرن ب عشق و حال خودشون میرسن .بعد مایی ک همش درحال تلاش و درس و کاریم باید غصه این بچهام بخوریم اینطوری ک فرصت زندگی نداریم 

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه اینجا کمم نیستن بمن میگن بچه تو بده شوهرت برو پی زندگیت هنوز جوانی 

اره درسته هنوز جوانم درسته میتونم برم دنبال زندگیم درس بخونم شوهر منم و....

اما اول از همه یه انسانم یه انسان!!! مگه اینکه از یه حیوان پست تر باشم چنین کاری بکنم 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

😞منم اگر یه روزی بتونم حتما نگهداری میکنم از اینطور بچه ها

اینکارو نکن

پروشون میکنی

باید مسئله حل بشه ن صورت مسئله پاک بشه

میبینی ک چقدر تعداد بچهای طلاق زیاد شده

همه سالمندا ی نوه رو دارن نگهداری میکنن

اینکارو نکنپروشون میکنیباید مسئله حل بشه ن صورت مسئله پاک بشهمیبینی ک چقدر تعداد بچهای طلاق زیاد شده ...

متاسفانه از عقلشون استفاده نمی کنن 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
نمیخواد خونه بزنی همین یه دونه رو هواشو داشته باش خیر ببینی انشالله

من نمیتونم بی عرضگی و جنایت مادرشو جبران کنم اون ب عشق و حالش برسه و من از این سر دنیا حواسم ب بچش باشه 

زندگیمو وقفش کنم تا جای مادرش پر بشه 

فقط بعنوان غریبه گاهی دورادور حمایت مالی 

یا اگر ببینمش ، حمایت عاطفی

ک اینا هییییچی نیستن و بدردش نمیخوره واقعا

تازه اینجا کمم نیستن بمن میگن بچه تو بده شوهرت برو پی زندگیت هنوز جوانی اره درسته هنوز جوانم درسته م ...

روزی ک بچه میارن باید ب این قضایا فکر کنن 

ن بعد از بچه اوردن تازه یادشان بیاد ک میتونن درس بخونن و شوهر کنن..اینهمه جوان مجرد هس ک دارن صب تا شب جون میکنن ک پیشرفت کنن ک اگ ازدواج کردن رفاه داشته باشن 

حالا یسریا بعد بچه دار شدن یادشون میاد مث جوون ۲۱ ساله باشن

بچه مسئولیت داره

اون دنیا باید پاسخگو بود

شانسی ک بدنیا نیامده 

روزی ک بچه میارن باید ب این قضایا فکر کنن ن بعد از بچه اوردن تازه یادشان بیاد ک میتونن درس بخونن و ش ...

اره بچه های بیچاره 

بخدا من تازه ۲۳ سالم میشه زمستون اما حاضرم تا لحظه ای که بچم بره دانشگاه و مستقل بشه بمونم کنارش حتی حاضرم تا آخر عمرمم بمونم 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

🥲پررو چیه عزیزم مشکل بقیه مشکل ما هم هست همه روی هم اثر داریم

والدین بی ملاحضه و بی رحمشونو میگم 

ن بچهای طفل معصومو

شما اگر توانت رسید روزی سمینارهای درست حسابی یا کلاس و دوره قبل ازدواج ایجاد کن یا چمیدونم ی شبکه خوب

ک به اینا بفففهمونه اقااا بچه اوردن و رها کردنش هنر نیییست

جنایته

ایخدا مردم حیوان خونگیشونو هم نمیتونن رها کنن😭