2777
2789

این چقدر پرحرفه چقد چرت و پرت میکنه 

دختر عمم  5 سالشه خیلی پر حرفه بیش از حدددددددددددددد سالی دو دفعه میان خونمون از تهران میان هردفعه اومدن ی روز دوروز بودن ذوق میکردم براش میگفتم چ شیرین زبونه ناز حرف میزنه 

الان از صبح پیش منه بقیه همه رفتن فاتحه خونی یعنی مخموووو خوردهههههه بهدا سر درد گرفتن 5 دقیقه ساکت نمیشهههههه 

صداشم بلنده کلا با داد حرف میزنه 

صدبار ی حرفو تکرار میکنه هرچی میگم باشه باز میگه خدایا دیوونه شدم 

بچه بیارم اونطوری باشه همون روز اول خومو دار میزنم 

حرف بزنه شیرین زبونی کنه ولی ن اینجوری 

دست ب همه وسایلم میزنه این چیه اون چیه صد بار ی حرفو تعریف میکنه مخم پوکید

فقط 36 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

😂

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓

بچه نیار چون همشون تو یه سنی مثل رادیو حرف میزنن فقط دختر پسرم نداره مغزتو میپوکونن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم همینه 😂😂😂

آنقدر شمرده شمرده حرف میزنه دورش بگردم 

یه جمله بخواد بگه خیلی طول می‌کشه بعد تا میاد جمله رو تمام کنه دوباره از اول میگه 🤕😂

گاهی اوقات هم میگه به من نگاه کن موقعی که صحبت میکنم تو باید ساعت ها بشینی و بهش نگاه کنی😂

🌹اللهم عجل لولیک الفرج 🌹

اقتضای سنش ،،پسر منم پنچ سالشه همینه. اینقدر حرف میزنه که بعضی وقتها ناخواسته میگم مامان بسه سرم درد گرفت تو فکت درد نگرفت

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

دختر منم پنج سالشه به شدت حرف میزنه مدام درحال صحبت و سوال پرسیدنه الانم اهنگ گذاشته داره با صدای بلند برای داداشش میخونه همشم اشتباه اشتباه🥴🤦‍♀️

👨‍👩‍👧‍👦❤👑

بچه نیار چون همشون تو یه سنی مثل رادیو حرف میزنن فقط دختر پسرم نداره مغزتو میپوکونن

وای خدااااا

تا اون سنش بگذره میذارمش خونه بقیه خخخخخخ

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

پسر منم همینه 😂😂😂آنقدر شمرده شمرده حرف میزنه دورش بگردم یه جمله بخواد بگه خیلی طول می‌کشه بعد تا ...

خداحفظش کنه

وای من از الان حوصله ندارم بخدا سر درد گرفتم الانم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40