2777
2789

بی بی کرم یا کوشن 

رژ لب

رژ گونه

ژل لیفت ابرو

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزانه ارایش نمیکنم

هرچندتتو خط چشم شید دارم

بااین حال برامیکاپ چشمم کم نمیزارم

پروپیمون ریمل سایه میزنم

گاهی کرمپودر گاهی ضدافتاب رنگی

با تینت قرمز یا رژمدادی نود میزنم

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

خونه ریمل / خط چشم / رژ

بیرون رژگونه / رژ / ریمل / خط چشم / پنکک یا کرم پودر یا کوشن

اهل سایه و کانتور و کانسیلر نیستم 

لاکم که همیشه دارم عاشق لاکم ❤️💅

کاربریم موقتا دست دونفره.....منو دوستم الهام🙃

عجیبه اینجا هیچکس آرایش نمیکنه ولی بیرون میبینی همه میکاپ عروسی دارن

افتادم یاد خانومی

ک ازاین من ژل میزنم شوکه شده بود |: ی جوری که حس کردم همه بیرون نچرالن فقط ی من ژل لب زدم💀💀💀

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀