2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقان بعد اگ همون زخم رو ب طرف بزنی ب چسش برمیخوره 😒😐

حرفای ما ب دله ولی حرفای دیگران ب گله🫤

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

دقیقاً حق گفتی

والا اطرافم از این آدما پر هست ۳۱ سال از خدا عمر گرفتم ب اندازه همین ۳۱ سال زخم زبون شنیدم از خواهر گرفت تا غربیه 💔

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

والا اطرافم از این آدما پر هست ۳۱ سال از خدا عمر گرفتم ب اندازه همین ۳۱ سال زخم زبون شنیدم از خواهر ...

چقدر مثل منی از خودی و غیرخودی کشیدم ما هم خدایی داریم عزیزم

چقدر مثل منی از خودی و غیرخودی کشیدم ما هم خدایی داریم عزیزم

فدای دلت بشم عزیزم خدا هم جواب میده ولی کور خودشون بینای مردم هستند این جور آدما هم خدا رو از رو بردند خیلی اهمیت نده هیچی باارزش‌تر از آرامش خودتت نیست🥲♥️

فدای دلت بشم عزیزم خدا هم جواب میده ولی کور خودشون بینای مردم هستند این جور آدما هم خدا رو از رو برد ...

خدا نکنه عزیزم ، از خودخواهیشونه واقعا خدا هم تو کارشون مونده، فدات❤️ دارم سعی میکنم بی تفاوت باشم هرچند سخته💔

خدا نکنه عزیزم ، از خودخواهیشونه واقعا خدا هم تو کارشون مونده، فدات❤️ دارم سعی میکنم بی تفاوت باشم ه ...

قربونت بشم عزیز دلم ♥️

آفرین بهترین کار رو میکنی 👏💋

فدات عزیزمی❤️💖

نشی ک حیفی بمونی برامون🎀♥️