2777
2789
با پدرم چهل و چهار سال اختلاف سنی داشتم البته یه موردی هم هست با اختلاف سنی زیاد هم میشه دو نسل همدی ...

من بخوام ۳۰ سالگی بچه بیارم شوهرم شده ۴۰ سالش مثلا بره کلاس اول شده ۴۷ سالش

میگه بچه م شاید خجالت بکشه یا ناراحت باشه که باباش جوون نیست

من بخوام ۳۰ سالگی بچه بیارم شوهرم شده ۴۰ سالش مثلا بره کلاس اول شده ۴۷ سالشمیگه بچه م شاید خجالت بکش ...

من یه همکار آقا داشتم با پدرش حدودا پنجاه سال فاصله سنی داشت به من گفت به پدرش گفته نمیتونه حلالش کنه چون موقعی که درگیر نوجوونی و مشکلات بلوغ بوده نگران سلامتی پدرش هم بوده یعنی بنده خدا بلوغ سختتری داشته نسبت به بقیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بخوام ۳۰ سالگی بچه بیارم شوهرم شده ۴۰ سالش مثلا بره کلاس اول شده ۴۷ سالشمیگه بچه م شاید خجالت بکش ...

البته الان شرایط فرق کرده کلا سن ازدواج و بچه دار شدن نسبت به قبل بالا رفته

من چند وقت پیش دکتر بودم یه خانمی با ۳۸سال سن اومدم پیش پزشک و بچه دوم شون را میخواستن دکتر خیلی عصب ...

چه دکتر بی اعصابی من خودم بچه دومم رو سی و هشت به دنیا آوردم بدون هیچ مشکلی خداروشکر

من یه همکار آقا داشتم با پدرش حدودا پنجاه سال فاصله سنی داشت به من گفت به پدرش گفته نمیتونه حلالش کن ...

آره واقعا خیلی سخته شوهر منم خودش بچه‌ی آخره و تو ۳۲ سالگیش پدرش فوت کرد و پیر بود

همیشه هم نگران سلامتی و تنهاییشون بود

الان کلا یه جوریه واسه کار نکرده عذاب وجدان داره

البته الان شرایط فرق کرده کلا سن ازدواج و بچه دار شدن نسبت به قبل بالا رفته

هر دو جورش هست

خودم معلم کلاس اول بودم بچه‌ها مامان باباهای خیلی جوون داشتن

واسه بچه‌ها خوبه ولی پدر و مادر شاید جوونی نکرده باشن

ف‌ک نکنم موردی باشه اونایی که سه چهارتا بچه دارن اختلافشو با آخریا زیاده ولی مشکلی ندارن معمولا

تایپیک پر بازدیدت نوشتی ۲۵ سالت بود ازدواج کردی بچت ۶ سالشه نهایت باید الان ۳۱ باشی۳۸ از کجا اومدبرا ...

میخاستم این کامنت رو من بنویسم ک شما نوشتین 😅یادمه ی دختره بود ک گفت مجردم ..بعد ی داستانی برام تعریف کرد ک تک دوران دانشگاه بهم تجا...شده من خررر نزدیک بود گریه کنم براش کنجکاو شدم تاپیکاش رو خوندم دیدم نوشته شیر واسه بچه م ندارم🤣🤣🤣یکی دیگه نوشته بود نامزدم منو نمیبره بیرون .اخرشم گفته بود میام داستان الکی نعریف میکنم اینجوری اقایون رو سرکار میذارم ...

جدی نگیررر اصلا اینجارو از من ب شما نصیحت

پرورده کوردم ایلام خاکمه....