2777
2789
عنوان

شما بودین همه خانوادتون رو بلاک میکردین ‼️❓

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 20 پست
منمحوصلت سر نمیره دلت نمیگیره

از وقتی ذاتشون رو شده برام ن 

وقتی نبود من برا اونا مهم نیست نبود اونا هم برا من دیگه مهم نیست 

میدونی عزیزم اوایل سخت بود ولی دیگه عادت کردم 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از وقتی ذاتشون رو شده برام ن وقتی نبود من برا اونا مهم نیست نبود اونا هم برا من دیگه مهم نیست میدونی ...

منم عین تو ام الان ازشون متنفرم اما مشکلی ک دارم مدام رفتارا و ناعدالتی و رفتارای بدشون یادم میاد و گریه میکنم الان یه سال هست ک کاملا قطع رابطه کردم باورت میشه حتی یبار نشد زنگم بزنن 

فرق بشدت زیادی میذاشت از اول من از بچگی حس میکردم متعلیق ب اون خانواده نیستم

منم عین تو ام الان ازشون متنفرم اما مشکلی ک دارم مدام رفتارا و ناعدالتی و رفتارای بدشون یادم میاد و ...

نمیدونم تو منی یا من تو 

ولی اینو بدون نباید ضعیف باشی 

باید اونقدر قوی باشی که گریه نکنی 

دورت بگردم نکن اینطور با خودت 

بسپارشون ب اون بالا سری 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

نمیدونم تو منی یا من تو ولی اینو بدون نباید ضعیف باشی باید اونقدر قوی باشی که گریه نکنی دورت بگردم ن ...

الهی اجی جونم خوشحالم یکی عین خودم پیدا کرذم بیا واهی باهم خرف بطنیم درد و دل کنیم😭همش کاراشون جلو چشمه حواس خودمو پرت میکنم اما با یه صحنه فیلم با دیدن محبت مادر ب دختر همه اون خاطرات بد یادم میام بخصوص نزدیک پریودم دیگه پریشب یهو ب یهوا زدم زیر گریه یه چیزایی بر من گذشته ک کافر به دشمنش نمیکنه موندم مگه من بچش نبودم چرا هیچ حسی نداره مادرم بهم

نمیدونم تو منی یا من تو ولی اینو بدون نباید ضعیف باشی باید اونقدر قوی باشی که گریه نکنی دورت بگردم ن ...

قوربونت بشم هر موقعه خواستین من هستم 

🫂💚