2777
2789
تموم شد رفت ایا میتونیم اسم پدر و مادرمون رو عوض کنیم ؟خیرپس بهتره فکرمون رو مشغول این چیزها نکنیم

بله اسم مادر و پدر رو نمیشه عوض کرد ولی میشه بر حسب اسم پدر و مادر اسم خود رو تغییر داد .تو گوگل توضیح داده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اسم بچه هامون خراب میشه. من گفتم مامان خودم اسمشو عوض کنه چون ابجی و داداشم هم چیزای جالبی نیست ارتعاش اسماشون اما هنوز عملی نکردیم . اخه صدا نمیکنن که اسم جدیدو 

❤خدایا مراقب بچه هام باش تا همیشه سلامت و شاد و خوشبخت باشن😍

الان که تو نظرات خوندم دنیا پر از انرژیه هم اسمت هم رفتارت همه اینا تاثیر گذاره یکی از دوستان گفت ار ...

چی بگم والا

عقلم میگه تا جیزی نبینم باور نکنم،البته نظرت محترمه

ولی بنظزم ذهنتون درگیر اینا نکنید

چی بگم والاعقلم میگه تا جیزی نبینم باور نکنم،البته نظرت محترمهولی بنظزم ذهنتون درگیر اینا نکنید

درسته هر کی به یه چیزی باور و اعتقاد داره باید مطالعه شه درموردش

من اینو برا اسم زینب زیاد شنیدم سختی میکشه

خرافات هست کاملا

و هیچ ریشه عقلانی و شرعی نداره. 

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

برای منم همینه مثل شما .اگه بخوام اسم عوض کنم ما بچه هام رو هم باید عوض کنم .خخخ

اسم مامانتو عوض کنید یه چیزی بذارید که برا همه خواهر و برادرات خوب باشه

❤خدایا مراقب بچه هام باش تا همیشه سلامت و شاد و خوشبخت باشن😍

اها خود پزشکی شرکت کردن یا دستیاری ؟ هزینه شچطوره ؟ من برای دندون خواستم اقدام کنم میگفتن فقط دستیار ...

خود پزشکی عمومی دیگه اینجا دانشگاه رفتن طرحشون هم رفتن 

بعد اقدام کردن البته زبان از همون اول اوکی کردن حدودا ۷۰۰ ۸۰۰ تومن فقط تحت عنوان تمکن باید تو حسابشون می‌بود ۲۴ ساعت که هم خواهرم هم برادرم و زن داداشم قرض کردن 

فک کنم ۱۲ هزار یورو هم باید با خودشون میبردن اونجا تو فرودگاه نشون میدادن چک میکردن 

کلا زیاد خبر ندارم از اینکه چجوری اقدام کردن الآنم انقد اونجا سرشون شلوغه دیر به دیر خبر میگیریم💔

اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم

خود پزشکی عمومی دیگه اینجا دانشگاه رفتن طرحشون هم رفتن بعد اقدام کردن البته زبان از همون اول اوکی کر ...

من موندم بین موندن و رفتن حوصله درس خوندنم ندارم دیگه تمکن مالیمم چهل هزار یورو میشه ولی خب باید یه شغلی داشته باشم بهرحال شاید شغل ایرانمو ادامه دادم بجای درس خوندن