2777
2789

به یه اقا پسری ابراز عشق کردم،ازونجایی که حضوری ندیدمش گفته بودم تو پیامم که با اینکه ندیدمت ولی خیلی عاشقت شدم و این همه مدت دلتنگت بودم

اون جواب پیاممو نداد ولی از خودش عکس گذاشت پروفش برا اولین بار داشت از خودش عکس میذاشت

بنظرتون به پیام من ربط داشت؟؟؟

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دستت درد نکنه به بچه اعتماد بنفس دادی

غیر اعتماد بنفس منظور دیگه ای نداشت؟

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
احتمالا.

مثلا دلیلش چی میتونه باشه؟

احتمال زیاد

دلیل عکس گذاشتنش چی میتونه باشه؟

اگه بلافاصله بعد دیدن پیامت بوده آره ربط داشته. ولی چطور می‌تونی بدون این‌که کسی رو از نزدیک ببینی عاشقش شی؟ درکش سخته. شاید با عشق اشتباهش گرفتی یا سریع دوق زده شدی

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

فکر نکنم اکر میخواست ری اکشن بده جواب پیامتو میداد چرا خودتو ضایع کردی اخه

ضایعی در کار نیست،عاشقش بودم و گفتم،الانم به عقب برگردم بازم میگم،چون قرار نیس دیگه هیچ وقت همچین عشقی رو یبار دیگه تجربه کنم

خواسته عکسشو ببینی بفهمه نظرت عوض میشه یا نه😂

خودت میدونی والا...

ولی آدم مگه ندیده و نشناخته ابراز عشق میکنه؟ ایجوری آدم کامل فکر میکنه که طرف داره الکی میگه...

تا در طلب گوهر کانی، کانی                                                                        تا در هوس لقمه نانی، نانی                                این نکته رمز اگر بدانی، دانی                                                                      هرچیز که در جستن آنی، آنی
بهش اعتماد بنفس دادی

همین؟