2777
2789
عنوان

افسردگی و ترس در بارداری

113 بازدید | 21 پست

سلام دوستان و مامانای عزیز 

من آخرای ۴ ماهگی هستم و ۳۴ ساله 

خواستم بگم این بارداریم متاسفانه بطرز عجیبی افسردگی شدید گرفتم همراه با ترس ناشناخته 

من تا به این سن افسردگی رو تجربه نکرده بودم فاااااااااااجعه ست ، البته ریشتر من زیاده 

یه چند وقته خیلی کم بهتر شدم ، اما هر بهانه ای میشه سریع میترسم ژ ترس خیلی وحشتناکی که بسیار نامعلوم هست و خیلی آزارم میده 

دکترم قرص اسنترا داد که اصلا دوست نداشتم مصرف کنم 

حالا سوالم این جاست کسی مثل من بوده ؟؟؟ بعد زایمان از بین می‌ره ؟؟؟؟؟ 

سن بارداریم بره بالا چی ممکنه از بین بره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم. یه کتاب معرفی کنم میگیری بخونی؟منم افسردگی شدید سه ساله داشتم. بعد که فهمیدم قضیه زندگی کردن چیه کلا افسردگی و ناراحتی و اینا معنیشو یرام از دست داد

دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟

اسم کتاب: فطرت

اسم نویسنده: حسین علیپور

از سایت راه فطرت میتونی بگی ۲۰ تومن هزینه ارسالشه برات میارن. و اینکه کتابهای دیگه شم حتما بگیر بخون. من فعلا دو تاشو گرفتم بی نظیرن

شاگرد آقای بهجت بودن ایشون.

کتابهاشم زیاد گرون نیس. کلا دیدت رو به همه چی تغییر میده. تاب اوری تو زیاد میکنه. بجای گریه دیگه ذکر میگی. از عشق به خدا گریه میکنی نه بهونه گیری و مسایل دنیوی

منم اوایل بارداریم خیلی حالم بود و مدام گریه میکردم ولی اواخر بهتر شدممن استراحت مطلق بودم و شیاف هم ...

واااااای دقیقا منم تا الان ۱۲۰ تا شیاف زدم 

یعنی گلم بعد از زایمان خوب شدین ؟ چند ماهگی بچه تون خوب شدین ؟ 

ضمنا من بارداری رو تجربه نکردم هنوز. ولی شنیدم که بخاطر هورمون ها بدن بهم میریزه سیستمش و بدون موقته و همش از بین میره. ولی خب اینا همش امتحان الهیه و آدم باید روی خودش کار کنه که توی تمام شرایط زندگی قوی باشه. و ازش بیشترین استفاده رو ببره. این جور وقتا که آدمها ضعیفترن مثل بارداری بیماری و ...شیطان خیلی راحتتر نفوذ میکنه. امیدوار و شاد باش.به لحظات خوبی که قراره با بچه ات داشته باشی فکر کن. قبل خواب رویاپردازی کن. تصور کن. که همونا هم اتفاق بیفته‌

عزیزم. یه کتاب معرفی کنم میگیری بخونی؟منم افسردگی شدید سه ساله داشتم. بعد که فهمیدم قضیه زندگی کردن ...

ممنونم عزیزم بله اگر بتونم تهیه میکنم 

الان از بین رفته بیماری تون  ؟ 

البته من در بارداری گرفتم 

خودم اصلاااااااااا  همچین تجربه ای نداشتم در طول عمرم 

ضمنا من بارداری رو تجربه نکردم هنوز. ولی شنیدم که بخاطر هورمون ها بدن بهم میریزه سیستمش و بدون موقته ...

دقیقاااااااااا احسنننننننت ! 

خط آخرتون عالی بود 

برای اولین بار در زندگیم حضور خداوند خیلی کم شده 😭

زندگی بدون امید خدا وحشتناااااااااااااک😭

اصلا نمیتونم امید و نور خدا رو پیدا کنم 😭

من خودم آدم مذهبی هم هستم ، و بشدت حیرت میکنم از این حالات 

لعنت خدا بر شیطان 

الان میگم کسانی که کمتر حضور خدا در زندگیشون جریان داره چطور زندگی رو میگذرونن 

پُر از ترس ! تاریکی ....بدون هیچ نور و روشنایی 😭

من دقیقا همه اینا رو حس میکنم 

واااااای دقیقا منم تا الان ۱۲۰ تا شیاف زدم یعنی گلم بعد از زایمان خوب شدین ؟ چند ماهگی بچه تون خوب ش ...

اره عزیزم خوب شدم منم مثل شما خیلی نگران بودم ک بعد زایمان روم بمونه ولی خداروشکر خوب شدم.

من ماه‌های اخر بهتر شدم .

یکی از عوارض پروژسترون همین افسردگی هست

اره عزیزم خوب شدم منم مثل شما خیلی نگران بودم ک بعد زایمان روم بمونه ولی خداروشکر خوب شدم.من ماه‌های ...

عزیزم ممنوووووونم از اینکه داخل تاپیکم اومدین خیلی خیالم راحتتر شد 🥺 ، شما میدونید چقدر عذاب آوره و درکم می‌کنید 

لطفاً برای حالم دعا کنید ، ای کاش بشه دیگ شیاف رو استفاده نکنم ! 

و سوال آخر اینکه چه مدت بعد از زایمان خوب شدین ؟

ب من دارو ضد افسردگی داد ولی اصلا استفاده نکردم چون خیلی خطر دارن 

خصوصا برای جنین 

عزیزم ممنوووووونم از اینکه داخل تاپیکم اومدین خیلی خیالم راحتتر شد 🥺 ، شما میدونید چقدر عذاب آوره و ...

فدات بشم عزیزم کاری نکردم😘

فقط بدون این روزا خیلی زود میگذره و بعد دلت برای این روزا تنگ میشه🥰

شیاف رو اگ لازمه حتما استفاده کن سر خود قطع نکن

ببین من ماه‌های آخر خیلی بهتر شدم بعد زایمان هم تقریبا کامل خوب شدم، یعنی اینقدر سرت شلوغ میشه با بچه ک فرصت افسردگی نداری دیگه😁

دقیق یادم نيست چقدر از زایمان گذشت، شاید یکی دو ماه اول بعد زایمان یک کوچولو حالم بد میشد ولی من سعی می‌کردم بهش فک نکنم تا ادامه دار نشه.

الان هم سعی کن سر خودتو با فیلم دیدن، کتاب خوندن، دعا و قرآن گرم کنی. و اگ میبینی خیلی حالت بده دارویی ک دکتر داده رو استفاده کن، چون همین استرس و ناراحتی مادر روی جنین اثر می‌ذاره خدای نکرده.

در کل این روزا خیلی زودتر از اون چیزی ک فکرشو بکنی میگذره پس سعی کن لذت ببری ازش😊

ممنونم عزیزم بله اگر بتونم تهیه میکنم الان از بین رفته بیماری تون ؟ البته من در بارداری گرفتم خودم ...

برای منم یهو پیش اومد توی ۳۰ سالگیم. خیلی وحشتناک بود فقط میگفتم گریه کنم. و به پوچی رسیده بودم. فقط قرص نخوردم. و تا وقتی از بندگان خدا کمک میخواستم آواره و در به در بودم. هیشکی حتی همسرم نمیتونست بفهمه منو و کمکم کنه. تا اینکه به خدا گفتم تسلیمم خودت کمکم کن. خوب شدم. منو انداخت توی مسیرهایی که خود به خود خوب شدم.

دقیقاااااااااا احسنننننننت ! خط آخرتون عالی بود برای اولین بار در زندگیم حضور خداوند خیلی کم شده 😭ز ...

خدا با این حالا فقط میخواد بهتون نشون بده.بهش پناه ببرین. ذکر زیاد بگین. اصلا مجال نفوذ رو بهش ندین. میوونین که شیطان یه خصوصیتی که داره اینه که مغروره. یعنی مثلا میاد سمتتون وسوسه تون میکنه سستتون میکنه. میگه اه بابا فلان. سریع بگین به تو ربطی نداره. برو دور شو از من. خودم میدونم و خدای خودم. قهر میکنه میره. بعد اینجا اونه که ناامید میشه ازتون نه شما.