2777
2789

یکی از فامیل های نزدیکمون دختره ۱۸ سالشه باباش  خیلی پولداره بعدش واسش یه خواستگار خیلی پولدار تر از باباش اومد و ازدواج کردن 

پسره هم سنش کمه ۲۴ سالشه هم بی نهایت پولدار یک میلیارد طلا داد به عروس  ، یه خونه بزرگ و قشنگ مستقل داره ، تولد دختره براش ۲۰۷ خرید ، بعدشم براش یه آیفون ۱۷ خرید ، دائم دسته گل های میلیونی براش میخره دائم سفر های خوب و لاکچری 

خداروشکر من بابام و شوهرم وضع مالی بدی ندارن اما واقعا خیلی خیلی تلاش کردیم زندگیمونو بالا ببریم با همسرم سال های اول از خیلی چیزا مثل عروسی گرفتن و سفر رفتن و لباسای خوب گذشتیم درحالی که بچه های پولدار ها هم مثل ما سختی نمیکشن از اول همه چی دارن

هم راحتر پیشرفت میکنن  

واقعا یکی از فانتزی هام اینه زمانی بچه دار بشم که واقعا از نظر مالی جلو باشم دختر باشه پسرای پولدار بیان سمتش ، پسر هم باشه سمت دخترای پولدار لاکچری بره باهم یه زندگی مرفه تشکیل بدن با جوونیشون عشق کنن 

درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین برای همه صدق نمیکنه خوشبختی یا بدبختی هم برای پولدارش هست هم بی پولش برای هر کیم نوع خوشبختی یا اون بدبختی فرق داره

اطرافم دقیقا دیدم پولدار خوشبخت پولدار بدبخت

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  ~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  دراکو مالفوی>>  هری پاتر>>   کیم سابو>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند^^

شك نكن

هر كي غير از اين بگه داره خودشون گول ميزنه

تازه خوشبختم نشن توي ازدواج مهم نيست براشون، 

من يه دوستي دارم مثلا باباش رولكس ميخره براش و شوهرش هم براي رو كم كني امگا ميخره براش! باباش يه ميليارد ميده بره براي خودش طلايي جواهري چيزي بخره شوهره دو ميليارد ميده كه كم نياره

قطعا اون هم مشكلات خودش رو داره توي زندگي

اما من يه شخصه مشكل+$ رو ترجيح ميدم به مشكل_$

صددرصد همینه منم اطرافم دیدمماخانواده ضعیفی بودیم خودم وخواهرامم ضعیفیم خوب اول ب خانواده نگامیکنن ب ...

من بابام وضعش بد نبود اما خب پولدار هم نبودیم اما مطمئنم اگه یه پسر خیلی سطح بالا میامد سمتم قطعا بعدا همه چی رو میگوبید رو سرم مثلا تو دعوا میگفت اره خونه بابات پراید سوار میشدی تو خونه من فهمیدی ماشین خوب داشتن یعنی چی ، اون پسرای پولدار هم که سمت دخترای فقیر میرن هما چیشون با منت میشه اصلا نمیچسبه به ادم 

درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️

شك نكنهر كي غير از اين بگه داره خودشون گول ميزنهتازه خوشبختم نشن توي ازدواج مهم نيست براشون، من يه د ...

افرین ، همه مشکل دارن تو زندگی چه بهتر که در کنار مشکلاتت پول فراوان هم داشته باشی ! 

ماهم به اقوام پولدار داریم سه تا بچه سالم داره به معلول همه داراییش و حاظره بده بچش فقط دو قدم راه بره همشون شکست خوردن ...توی اقوامشون هم یکی دوتا پسراش باهم فوت شدن 

افرین ، همه مشکل دارن تو زندگی چه بهتر که در کنار مشکلاتت پول فراوان هم داشته باشی !

بخدا

اين دوست من يه زماني داشت براي من شعار ميداد كه آره من اگه روزي برسه كه ببينم ديگه شوهرم رو نميخوام دوستش ندارم همه چيو ميزارم ميرم

نميدونم ارزش چي چي از فلان چي بيشتره و اين …شرا

بعد خودش ديد زر زده فرداش كه حرف ميزديم ميگفت من چرا برم؟ اون بره! 😂😂😂😂

لعنتي حداقل به احترام ثروت بابات سست عنصر نباش!!!!  

از اينور باباهه ملك به اسمش ميكنه از اونور شوهرش تلفن ميكنه برو محضر فلان چيز خريدم به اسم تو و برو امضا كن

توي اروپا دو تا خونه دارن

ديگه خودت ببين چقدررررر پولدارن

ماهم به اقوام پولدار داریم سه تا بچه سالم داره به معلول همه داراییش و حاظره بده بچش فقط دو قدم راه ب ...

بیماری و فوت واسه همه هست مثال درستی نیست حداقل اونکه پولداره هزینه رسیدگی به بچه ی بیمارشو داره فقیر همونم نداره

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
ماهم به اقوام پولدار داریم سه تا بچه سالم داره به معلول همه داراییش و حاظره بده بچش فقط دو قدم راه ب ...

این تفکر که فقط پولدار های بدبخت رو میبینیم اشتباهه هزاران پولدار خوشبخت دیدم که ما سبک زندگیشونو حتی نمیتونیم تصور کنیم باور کن 

مشکلات تو زندگی همه هست بیا من هزارتا فقیر نشونت بدم که هم بچشون مرده هم بچشون معلوله اما چون ما میخوایم خودمونو قانع کنیم میگیم نه پولدار ها بدبختی  هاشون بیشتره ، منم اینطوری بودم اما از وقتی ذهنمو باز کردم از پول هم نترسیدم پول خیلی بیشتری تو زندگیم اومد قبلا به یه پراید مدل پایین راضی بودم دوست داشتم تو پراید مدل پایینم خوشبخت باشم اما الان یکی از هدف هام ماشین خوب میخوام تو چیزای بهتر خوشبخت باشم چه اشکالی داره  

من بابام وضعش بد نبود اما خب پولدار هم نبودیم اما مطمئنم اگه یه پسر خیلی سطح بالا میامد سمتم قطعا بع ...

ماشینتون پراید بود بعد میگی وضع بابات بد نبود؟

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.