2777
2789
عنوان

نامه ایی به خودم برای شروع کنکور

83 بازدید | 5 پست

سلام قشنگم میدونم توی این سالا چقد فشار روانی متحمل شدی میدونم که چقد سختی کشیدی

میدونم که خوب میدونی اشتباهاتت چیا بودن که تو رو از هدفت دور کردن

دوستای که انتخابشون اشتباه بود

حاشیه هایی که چ خواستی چه  نخواستی ذهنتو درگیر کرد

به حرفای خانواده ات گوش نکردی

و از همه مهم تر که به خودت دروغ گفتی

سال اولت که تموم این اشتباه هارو داشتی و نتیجش شد اون رتبه

سال دومت دوستای سمی و حاشیه رو کنار گذاشتی رتبت بهتر شد ولی از اون چیزی ک بهش فکر میکردی خیلی دور بود

حالا که میخوایبرای سال سومت کنکور بدی قول بده بهم که با خودت رو راست باشی اگر در نخوندی بگو نخوندم اگر توی اتاقت بودی و درس نخوندی بگو ب خانواده ات ک باز دلشون نشکنه

لطفا شروع کن نمیخواد عالی باشی نمیخواد از همون اول بدرخشی شروع کن و ادامه بده و متوقف نشو

کم کم پیشرفت کن ولی لطفا تمام تلاشتو بکن 

نزار بابات دوباره اون چهره غمگین و داشته باشه

درسته امسال سختیا بیشتره حرفای مامانت بیشتره اما تو قوی تر شدی  مطمعنم تز پس تمام اینا بر میای 

هدفم پزشکیه. و هدفم بالاتر از اونم جراح قفسه سینه

میرم از اینجا و ی روزی بر میگردم و به همتون میگم دوستان نی نی سایتی مهربون من یکی از بزرگترین ارزو هام تیک خورد

#بمونه_به_یادگار‍ ‍ 

#از_منی_که_میخواد_با_بال‍ 

#زخمی‍ _پرواز_کنه

اینجا شما فقط یه طرف داستان رو از زبون یک سر ماجرا میشنوید بهتره قضاوت نکنیم زود بلکه فقط کمکی باشیم به همدیگه توی مشکلات :)

عزیزم ❤️موفق باشی 🌱❤️

ممنون ازتون/شما هم موفق باشی در تمام مراحل زندگیتون

اینجا شما فقط یه طرف داستان رو از زبون یک سر ماجرا میشنوید بهتره قضاوت نکنیم زود بلکه فقط کمکی باشیم به همدیگه توی مشکلات :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.