2777
2789

اصلا حواسش جمع نیس هر چی بهش تاکید میکنم

اینکار کن تو مدرسه اینو بده خانمت اینو گذاشتم 

تو کیفت روزی چندبار تاکید میکنم اصلا انگار نه انگار

دیشب معلمش گف تخم مرغ ابپز بیارن برا نقاشی

رفتم اماده کردم صب جلوی چشمش گذاشتم

تو کیفش سه بارم گفتم بلند ک اینارو نشون معلمت

میدیا برای نقاشی از مدرسه برگشت میبینم

تخم مرغا همونجور سرجاشونن انگار اب سرد ریختن سرم

میگه یادم رف میگم پس بچها چی اونا اوردن میگه

اره نقاشی کشیدن این هیچ

دفتر املا رو سه روزه گذاشتم تو کیفش هر روزم تاکید

میکنم بدی به خانمت اینو باز میبینم هنوز تو کیفشه

میبره میارع فقط

مشقاشو اصلا نشون نمیده بدون مهر و امضان همه

بچهای شمام همین جورین یا پسرم خیلی سر به هواس

قمقمه شم دوبار تا الان جا گذاشته امروز بی قمقمه اومده

چیکارش کنم چجوری یادش بدم مراقب وسایلش

باشه یکمم حواس جمع بشه 

راهکار بدین تو روخدا

مشق رو نشون نده معلم باید خودش پیگیر بشه

به معلمش بگو حتما حواسشو بده به بچت چندبار تاکید کنه بهش بعد کم کم ایشالله اوکی بشه

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بچه هست با آرامش باهاش برخورد کن من رو دختر اولم مثل شما خیلی حساس بودم اینقده بهش سخت گرفتم عصبی شده همیشه هم گله میکنه میگه چقد بهم سخت. میگرفتی ولی دختر دومم با آرامش باهاش برخورد کردم الان خیلی خوبه نه استرسی نه ترسی ولی بزرگه سر تا پاش شده استرس همیشه میگم هیچ وقت خودمو نمی بخشم

باید با معلمش صحبت کنی و شرایط بچت رو توضیح بدی که معلم مخصوصا ازش تکلیف بخواد یا حتما وقتی قراره کاری کنن مثل رنگ کردن تخم مرغ بره بالا سر پسرت و مجبورش کنه کیفش رو بگرده و وسیله رو دربیاره . 

برای جا گذاشتن وسیله هم تشویق و تنبیه داشته باش ، روزی که جا گذاشت وسیله رو از یه چیزی که علاقه داره محرومش کن ، مثلا دیدن کارتون یا هر چی خودت میدونی ، روزی هم که وسیله هاش رو کامل آورد و هیچی جا نذاشت تشویقش کن مثلا یه کارتون اضافه ببینه ، یا غذایی که خیلی دوست داره بپز براش یا هر چی

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
عزیزم بچه هست با آرامش باهاش برخورد کن من رو دختر اولم مثل شما خیلی حساس بودم اینقده بهش سخت گرفتم ع ...

ن اتفاقا اصلا سخت نمیگیرم دعوا و بحثم باهاش 

نمیکنم حتی ولی خب تا کی با ارامش و صبوری

بخام رفتار کنم من هر شب وسایلش رو کامل

اماده میکنم کاردستی درست میکنم 

ازمایشی چیزی داشته باشن انجام میدم براش

تکالیفش رو کامل چک میکنم کم و کسری 

نداشته باشه بعد میبینم اصلا یادش نمونده

حتی تخم مرغا رو تو کیف تغذیه ش گذاشتم

ک دیگه اونجا ببینه بازم هیچی

الان معلمش فکر میکنه اشکال از منه من یه مادر 

بی مسعولیت میبینه ناراحت اینم تلاشم انگار 

نادیده گرفته میشه و مورد قضاوت. قرار میگیرم

شاید آهن بدنش کم شده یه چکاب ازش بگیر

نمیدونم شاید 

اتفاقا برا واکسن ک بردمش دکتر تا دیدش 

گفخیلی ضعیف و لاغره گف ببر ازمایش بده

یکم خودم حساسم دلش رو ندارم ببرم سختمه

ن اتفاقا اصلا سخت نمیگیرم دعوا و بحثم باهاش نمیکنم حتی ولی خب تا کی با ارامش و صبوریبخام رفتار کنم م ...

عزیزم یکم هم همین مشکل درست کرده برای بچت ، شما خیلی زیاد به جاش حواست به همه چی هست . کاردستی رو شما نباید درست کنی ، اگه خودش نمی تونه در نهایت باید دو نفری انجام بدین ، آزمایش رو هم همین طور یا بستن کیف . شما انقدر جای بچت بودی که اون دیگه نیازی نمیبینه مسئولیت چیزی رو به عهده بگیره یا حواسش رو جمع کنه چون میدونه شما هستی و رفع و رجوع میکنی براش ، در حالی که درست نیست ، خودش باید یادبگیره مسئولیت کاراش رو به عهده بگیره 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
بعصی بچه ها چون حوصله ندارن به معلم میگن مامان نذاشته تاراحت به شیطنتشون برسن اماشمابرو با معلم صحبت ...

چند روز پیش جشن داشتن اونجا به معلمش گفتم

مشقاش رو چک کنین لطفا 

باز میبینم هیچکدوم چک نشدن 

عجیبه معلما یه چک کردن تکالیفمم سختشون شده انگار