2777
2789

بچه ها چند هفتس هم خودم هم شوهرم خواب میبینیم تصادف کرده تعبیرش چیه؟؟ شوهرم مکانیکه امدادخودروهم هست الان رفت ی جایی ماشینشون خرابه چهارپنج ساعتی راهه .دلم ی جوریه شور میزنه چیکار کنم؟؟

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صدقه گذاشتم .ولی خودشم ی جوری بود میخاست بره

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 

صدقه بده به خدا توكل كن 

كمى زندگي تون داره از دستتون خارج مى شه اما به خدا توكل كنيد و صدقه بديد و قربونى كنيد

ان شاء الله خيره 

نيت خير داشته باش ان شاء الله خير پيش مياد

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞
صدقه بده به خدا توكل كن  كمى زندگي تون داره از دستتون خارج مى شه اما به خدا توكل كنيد و صدقه ب ...

مرسی دوستم .

نمیدونید چ دعایی واس رفع بلا خوبه دوستان؟🙁

اصلا به چیزای بد فک نکن هروقتم خواب بد میبینی بهش اهمیت نده

اخه خودم خواب میدیدم اهمیت نمیدادم ولی چندوقته شوهرمم خواب میبینه واس همین میترسم