2777
2789

گفت شوهر ببر خرید پولاشو تا تهههههه بکش ی هزاری براش نزار پولاشو بکش بالا یدونه هزاریم براش نزار که بره کار کنه جیبش پر پول باشه میره سمت زنای دیگه پول میده باهاشون میخابه. 

حالا بعضیا که فکر میکنن اهل علمن میگن شوهر خیانتکار خیانت میکنه ک در هر صورت😂عزیزم کی مرد بی پولو آسو پاس رو میخاد ؟

شایدم بکنه ولی رو خیلیا جوابه این کار

این یکی از سیاست عاشه خیلی سیاست داره شاهانه زندگی میکنه از ی شوهر وحشی ببین چی در اورد

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قراره وقتی پول داره خیانت کنه نمیخوام همچین شوهریو

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
حالا واسه آینده هم خوبه آدم پول داشته باشه ولی درکل مردی که خرج زن وبچش نکنه میبره بیرون خرج بقیه می ...

طلا بخر با پولاش. هوم؟؟؟یکم فکرتو به کار بنداز

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

بابای من همیشه میگه مرد تو هر سنی مث ی بچه کوچیکه زنش سیاست داشته باشع میتونه جمع و حور کنه

بله

دقیقاقبولش دارم‌ خودمم‌ همین کارو میکنم ن اینکه بگم خیانتکاره نه‌ ولی خب اعتمادم ندارم‌ همیشه هم‌جوا ...

اره عالیع

جیبشو خالی کنی سگ محلش نمیزاره دیگه

فقط پولشو میخان زنا