2777
2789

فقط زیر ۲۰ سال نظر ندید لطفا بااحترام

بزارید همه چیو بگم بعد نظر بدید

من یه دخترم با قدمتوسط و وزن بشدت بشدت بشدت پایین حالا نمیگم چند چون الان‌میگن فیکی ولی درحد یه اسکلتم تو خیابون میرم انقد به مسخره بهم میگن خوشتیپ بعد شردع میکنن میخندن و ...

حالا من نامزد دارم نامزدم وضع مالیش بد نیست زیاد دوسم نداره یکم دوسم داره وتاحالا چندین بار دیدم ارش که با دخترا چت میکنه لاس میزنه عقد هم نشدیم هنوز بعد مشکلشم اینه میگه خودتو تپل کن من مشکلی ندارم با لاغریت ولی وقتی باهم میریم جایی خیلی به روم میارن که به خانومت بگو وزنشو بالا ببره من بگم ۳۰ کیلو کمبود وزن دارم بخدا الکی نمیگم فیک نیست

نامزدم از اونا نیست که بهم برسه دنیارو به پام بریزه ولی از اونام نیست که زیاد ازیتم کنه و ...

خودتون میدونید دختر زشت و بدتیپ مثل پسر فقیر و معتاد میمونه هیچکس طرفش‌نمیره من اصلا نمیتونستم باهیچکس نامزد کنم یعنی کسی من و نمیخواست همه میگن بهم زشت و فلانی ولی نامزدم به یه دلایلی اومد خواستگاری و بعد چندین ماه فکر راضی شد با من زادواج کنه

حالا من مشکلم خانوادمه که اصلا بهه اینکه لاغرمم اهمیتی نمیدن یعنی براشون مهم نیست اصلا فکر کنید اصلا تغذیم یک درصد هم مناسب نیست برا همین سوع تغذیه گرفتم و الا  اشتها داشتم متاسفانه ولیی انقد هیچی نخورردم ایمطوری شدم کلا تو خونه پدری ن حق سرکار رفتن دارم ن اینک بهم اهمیت میدادن یا برام خرج اصلا نمیکننن پول بخوام دعوا راه میوفته اینارو گفتن بدونید وضعم چجوریه

چی از جونم میخاید تو نی نی سایتم دس از سرم برنمیدارید

حالا شما باشید با نامزدتون ازدواج میکنید؟

یا پیش خانواده ای میموند که هیچ جوره باهاتون خوب نیستتتن

اینم بگم خانوادم خبردارن از اینک نامزدم چجوریه کامل. خبرداارن ولی براشون مهم نیست طوریه ک‌میگن زود از دستت خلاص شیم بری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک قبل تو خوندم میگی پول هم نمیدن بهت حتی نمیزارن کار کنی تاپیک های قبلتم خوندم چطور میزارن بری ب ...

اونارو ا نامزوم پول میگیرم بقران قسم 

اگه اینطور باشه باید کل خانوادت سو تغذیه داشته باشند.اگه بقیه نرمالن احتمالا مشکل تیرویید باشه

بقیهه نرمالن تزمایش دادم تیرووئد ندارم

دختر زشت و بدتیپ مثل پسر فقیر و معتاد میمونه هیچکس طرفش‌نمیره

جمله ی غمگینی بود...نمیدونم‌چی بگم و چه راهنمایی بکنم که سردرگمت‌ نکنم...انشاالله خدا بهترین ها رو سر راهت قرار بده

آن که را ارزش دهی انسان بماند آرزوست...

وضعت خرابه 

منم لاغر بودم مث تو شدید اما من خانوادم حمایتم کردن از وزن ایده الم بهتر تر شدم کلا یه ادم دیک شدم

و بنظرم با پارتنرت کات کن ادمی نیس ک بخوای به عنوان همسر انتخابش کنی

با خانوادت حرف بزن ببرنت پیش یه مشاور تغذیه

توت فرنگی آقا محمدم💖🧸

استارتر آخه بستگی به شرایط شما داده

خانوادت و شرایطت ممکنه تغییر کنه؟

مثلا ددی بخونی و بری سرکار؟

یا آدم دیگه ای سمتت بیاد؟

یا اینکه اوضاع مالی نامزدت چطوره؟

بهت اجازه میده درس بخونی؟

باید ببینی بین راه هایی که داری کدوم بده کدوم بدتره

اوتی که کمتر بده رو انتخاب کنی

ماشین فقط سمند سورن