فقط زیر ۲۰ سال نظر ندید لطفا بااحترام
بزارید همه چیو بگم بعد نظر بدید
من یه دخترم با قدمتوسط و وزن بشدت بشدت بشدت پایین حالا نمیگم چند چون الانمیگن فیکی ولی درحد یه اسکلتم تو خیابون میرم انقد به مسخره بهم میگن خوشتیپ بعد شردع میکنن میخندن و ...
حالا من نامزد دارم نامزدم وضع مالیش بد نیست زیاد دوسم نداره یکم دوسم داره وتاحالا چندین بار دیدم ارش که با دخترا چت میکنه لاس میزنه عقد هم نشدیم هنوز بعد مشکلشم اینه میگه خودتو تپل کن من مشکلی ندارم با لاغریت ولی وقتی باهم میریم جایی خیلی به روم میارن که به خانومت بگو وزنشو بالا ببره من بگم ۳۰ کیلو کمبود وزن دارم بخدا الکی نمیگم فیک نیست
نامزدم از اونا نیست که بهم برسه دنیارو به پام بریزه ولی از اونام نیست که زیاد ازیتم کنه و ...
خودتون میدونید دختر زشت و بدتیپ مثل پسر فقیر و معتاد میمونه هیچکس طرفشنمیره من اصلا نمیتونستم باهیچکس نامزد کنم یعنی کسی من و نمیخواست همه میگن بهم زشت و فلانی ولی نامزدم به یه دلایلی اومد خواستگاری و بعد چندین ماه فکر راضی شد با من زادواج کنه
حالا من مشکلم خانوادمه که اصلا بهه اینکه لاغرمم اهمیتی نمیدن یعنی براشون مهم نیست اصلا فکر کنید اصلا تغذیم یک درصد هم مناسب نیست برا همین سوع تغذیه گرفتم و الا اشتها داشتم متاسفانه ولیی انقد هیچی نخورردم ایمطوری شدم کلا تو خونه پدری ن حق سرکار رفتن دارم ن اینک بهم اهمیت میدادن یا برام خرج اصلا نمیکننن پول بخوام دعوا راه میوفته اینارو گفتن بدونید وضعم چجوریه