همسر سابقم گفت و من احساس عجز می کردم ...آنقدر گفت نمی خوامت و طلاق طلاق کرد که پدرم اقدام کرد برای ...
اینا سادیسمدارن از اینکه اعتماد بقیرو ازشون بگیرن حس برتری میکنن
اشتباه اینه از اول وقتی بی احترامی میکنن یا شروع میکنن شخصیت تخریب کنن جوابشونو عین خودشون عین رفتار خودشون نمیدید چشم پوشی میکنید هم پررو تر میشن هم میفهنن چجوری حرصتون بدن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینا سادیسمدارن از اینکه اعتماد بقیرو ازشون بگیرن حس برتری میکنن اشتباه اینه از اول وقتی بی احترامی ...
روانشناس قبل از طلاق که باهاش حرف زده بود بهم گفت خانوم من این آقا رو دیدم رفتارش منزجر کننده ست از بالا به همه نگاه می کنه و خودشیفته ست ولش کن بذار بره دنبال زندگیش
چیزی که داره روز به روز زیاد میشهمرد خود شیفتهایییییشششش
دلیلش اینه از اول زنها مردو پررو و طلبکار میکنن مردا اینطور نیستن از اول موذیانه و با سیاست رفتار میکنن حتی قطره چکونی محبت میکنن صدشونو نمیزارن مگر تو دوران اشنایی برای مخ زنی و وابسته کردن زن بالا تر خودشون