2777
2789
عنوان

وضعیت کار و درامد تو شهرتون چطوره 😓😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 20 پست
رشتت چیه الان ؟ من چی بگم پس یه شهری خوندم که ۱۴ ساعت از خونمون فاصله داشت با بدبختی و سختی یه رشته ...

آموزش ابتدایی تازه ترم سومم اونم اصلا حوصله دانشگاه و ندارم آنقدر مضخرفه

تو چی خوندی گلم؟

شبایی تو زندگیم بود میگفتم دیگه طلوع خورشید رو نمیبینم اماصبح شد...💔

کدوم استخدام بومی؟ اصلا همچین چیزی ندیدم تا حالا بعدشم برای چه کاری؟ شوهرم خودم کارمنده حقوق ۱۴ تومن

من خیلی استخدامی برای خوزستان میبینم برای پتروشیمی ها 

بومی میخوان 

مدرکت چیه 

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک میکنی دنبالش نرفتم؟ من اصلا واسه خودم خیلی کم میبینم که با لیسانس و کلی حرفه و استعداد برم فروشند ...

دوست من دو دوره نقشه کشی ساختمان رفت و خیلی حرفه ای شد الان تو یه شرکت دکل انتقال نیرو بالای پنجاه حقوقشه

لیسانسش کشاورزی بود 

یا طراحی جواهر یا نمی‌دونم دندانسازی . خلاصه لیسانس و فوق و دکترا فایده ندارد تخصص مهمه حتی کاشت ناخن 

آموزش ابتدایی تازه ترم سومم اونم اصلا حوصله دانشگاه و ندارم آنقدر مضخرفهتو چی خوندی گلم؟

معماری 

انقد که سختی کشیدم تو این رشته انقدددد سخت و وقت گیر و دهن سرویی کنه 

اخرشم هیچی

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

من خیلی استخدامی برای خوزستان میبینم برای پتروشیمی ها بومی میخوان مدرکت چیه

عزیزم اونا کارگر میخوان اونم فقط برای بندر ماهشهر و اقا استخدام میکنن 

اون ازمون های پتروشیمی هم که برگذار میشه همش پارتی بازیه 

البته رشته های مربوط به نفتم میخوان 

من معماری خوندم

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

دوست من دو دوره نقشه کشی ساختمان رفت و خیلی حرفه ای شد الان تو یه شرکت دکل انتقال نیرو بالای پنجاه ح ...

این چیزایی که میگید تو شهر بزرگ جوابه نه شهرای کوچیک 

من الان نقشه کشی و طراحی رو فولم 

تمام دوره دانشگاه معدل الف بودم 

اما کو کار ؟ ☺️