2777
2789

اول که خیلی اشتباه مایعات کم میدی بزار بصورت معمول مایعات بخوره 

دوم همزمان باید شب هم بدون پوشک باشه و هر دو ساعت ببری دستشویی تا مثانه عادت کنه 

اول هر یک ربع بعد دو روز هر نیم ساعت بعد دو روز هر یک ساعت و بعد دو روز هر 2 ساعت تا سه ماه هر دو ساعت تا زمانی ک بچه خودش بگه دستشویی دارم ... شبها یک هفته سختی داری اول هر دو ساعت هفته بعد هر سه ساعت و هفته چهارم ساعت 5 صبح تا زمانی ک عادت کنه

بستگی به خود بچه داره. پسر خواهر شوهر من 5 سالشه روزی حد اقل 5 تا شلوار چکه کرده عوض می کنه. پسر من ...

اره بحث همینه

چون بستگی به رشد بچه داره

یه بچه سیستم اعصابش میبینی تایم ۳ سالگی به این درجه میرسه

یه بچه ۲ سالگی !

بچه ایی ک امادگی داشته باشه مشخصه

ولی اساس بر پایه ۳ ساله

مگر بچه خودش اماده باشه مثل فرزند شما🩷🩷🩷🩷

من برا کاربر عزیزمون نوشتم

که حس نکنن خیلی دیره

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قشنگمامادگی از خودش نشون داده اصلا!؟؟؟چون باید یه دوره همزمان با پوشک کردناموزشش بدیبعدش اقدام کنیبه ...

تادوسه روزاول ازمایشی بعدمشخص میتونه سنش خوبه فک کنم همکاری کنه

عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎

اول که خیلی اشتباه مایعات کم میدی بزار بصورت معمول مایعات بخوره دوم همزمان باید شب هم بدون پوشک باشه ...

دقیقاااا

بچه باید خودش بگه

وگرنه اصلا فاییده نداره

چون دستشویی رفتن صرفا عادت نیست

باید ببینی بچه رشد کرده اونقدری ک اعصاب بدنش بتونه عضلات رو کنترل کنه مثانه رو نگه داره

اصلا مغزش بتونه دستور بده دستشویی داری

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

اول که خیلی اشتباه مایعات کم میدی بزار بصورت معمول مایعات بخوره دوم همزمان باید شب هم بدون پوشک باشه ...

ن بابا مثانه ک ساعت حالیش نیس تو طی شب ک طی روزم میبینی الان جیش کرد دو دیقه دیگم جیش کرد ساعت خاصی نداره ک ابنقد بچه توخودش جیش میکنه تا میفهمه این چیه ک اعلام کنه

اره بحث همینهچون بستگی به رشد بچه دارهیه بچه سیستم اعصابش میبینی تایم ۳ سالگی به این درجه میرسهیه بچ ...

من اگرم امادگی میداشت بازم نمیگرفتم چون خودم خواستم بزرگ بشه راحت باشم فک میکنم این سن خوبه سراولی خیلی اذیت شدم

عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎

بارداری اولم اره ولی دوم بی بی خطا زد درصورتیکه بارداربودم

من این بی بی چک رو امروز زدم 

اول که زدم منفی بود کاملا 

اما بعد یکی دو ساعت دیدم هاله افتاده و صورتی هم هست

من قبلا از همین مارک بی بی چک زده بودم و منفی بود و منفی هم موند!!! ( بعد چند روز هم پریود شدم)

اما این تغییر کرد!!!!!

به جواب کدوم اطمینان کنم؟

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

دقیقاااابچه باید خودش بگهوگرنه اصلا فاییده ندارهچون دستشویی رفتن صرفا عادت نیستباید ببینی بچه رشد کر ...

درسته من دو بار شکست خوردم اما آخر برای عید گذاشتم یکماه طول کشید اما راضیم خیلی خوب اوکی شد

اره بابا. حالا دو بارم رو فرش دیش کنه چیزی نمی شه

نه نمازمیخونیم اگه جیش کنه غسل میدم همونجارو😬

منم چندماهه از پوشک گرفتمش البته خیلی باهوشه از اول خودش میگفت هر یه ساعت ببرش مایعاتش هم کم نکن شبا هم پوشکش نکن هردفعه هم بهش یادآوری کن 

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤

اصلا بچه رو اگه نصف شبی بیدار کنی ببری دستشویی اصلا نه دیش می کنه و نه دیگه می خوابه. باید تا یه حدی مثلا 3 سال به بالا باشه که خودش از شدت دیش بیدار شه

من این بی بی چک رو امروز زدم اول که زدم منفی بود کاملا اما بعد یکی دو ساعت دیدم هاله افتاده و صورتی ...

چندروز عقب انداختی ؟اگه سه یاچهارروزباشه نشون میده من دومی رو زودزدم روز موعدبراهمین منفی زد درصورتیکه همون روز ازمایش دادم مثبت بودم

منم چندماهه از پوشک گرفتمش البته خیلی باهوشه از اول خودش میگفت هر یه ساعت ببرش مایعاتش هم کم نکن شبا ...

من هریه ربع میبردم زودازصبح حالانیم ساعتی میبرم همکاری میکنه