2777
2789

من ازدختراولم یادم رفته الان هرنیم ساعت میبرمش تاجاییکه بتونم مایعات کمترمیدم تاعادت کنه حالابگیداگه ظهرخوابیدپوشک کنم فعلاشورت اموزشی پوشیدم وای دوس ندارم فرشام نجس بشه 😐اگرم نجس بشه هیچی نمیگم ولی میدونم خیلی حرص میخورم🤕

عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎

چرا اینقدر دیر؟

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اینقدر دیر؟

دیر نیست 

اتفاقا بهترین زمانه

تازه برای بچه های الان متخصص های اطفال میگن باید سمت ۴ سالگی گرفته بشه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

من دیرگرفتم چون سراولی 2سال و3ماهگی دهنم سرویس شدواسه همین برااین اصلاعجله نکردم الان تواین سن راحترم

عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎

دیر نیست اتفاقا بهترین زمانهتازه برای بچه های الان متخصص های اطفال میگن باید سمت ۴ سالگی گرفته بشه

بستگی به خود بچه داره. پسر خواهر شوهر من 5 سالشه روزی حد اقل 5 تا شلوار چکه کرده عوض می کنه. 

پسر من 25 ماهگی اصلا خودش گفت

آره دیگه الان وقتشه که از پوشک بگیری

ولی من یه کلیپ دیدم از مشاور معروف دکتر عزیزی که میگفت هرموقع قصد داشتین بچه رو از پوشک بگیرین به هیچ عنوان دیگه پوشک نکنید حتی شورت آموزشی و...ممنوع

نجس شدن فرش و...هم امکان داره اتفاق بیفته اما فدا سر کوچولوتون 

بعدش که کامل از پوشک گرفتین میدین قالیشویی میشورن

ن شبا قبل خواب ببرش جیش بعد نصفه شبم بلند شد درجا ببرش جیش زیر پاشم ی زیر پایی ازینا ک جیش جذب میکنه ...

عه برابیرون رفتن چی؟

قشنگم

امادگی از خودش نشون داده اصلا!؟؟؟

چون باید یه دوره همزمان با پوشک کردن

اموزشش بدی

بعدش اقدام کنی

بهترین سن اقدام ۳ سالگی به بعده

البته چون دختره ممکنه الان امادگی داشته باشه

🔴 بچه ایی ک از نظر رشدی امادگی داره

وقتی دستشوییش میگیره خودش میفهمه

بهت میگه !

اگر میبینی میتونه بهت اعلام کنه

ک برسونیش دستشویی

این یعنی امادگی داره

یعنی رشد اعصاب و مغزش اونقدری هست ک بتونه عضلات و مثانه رو کنترل کنه

و خودشو برسونه سرویس

اگر میبینی نه

کلااااااااا حتی ۱ بارم نمیتونه بهت بگه دستشویی دارم

این یعنی اصلا امادگی نداره

خودتو جر هم بدی

یاد نمیگیره درست

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

عه برابیرون رفتن چی؟

برا بیرون رفتن قبل بیرون رفتن ببرش جیش بعد تو بیرون بازاری جایی ی گوشه ببرش جیش یاهی مدام ازش بپرس جیش نداری جیش نداری بعدم پوشک نکن اگه مسیر کوتاهه یا زود میری میای 

سلام عزیزم شما با بی بی چک متوجه بارداری شدی

بارداری اولم اره ولی دوم بی بی خطا زد درصورتیکه بارداربودم