2777
2789
عنوان

بارداري

99 بازدید | 5 پست

سلام دوستان 

من ٦ ماه كه اقدام به بارداري كردم و اين ماه بايد ٩ پري ميشودم كه هنوز نشده و هميشه يكي دو روز عقب مينداختم رفتم ازمايش خونم دادم ولي بتاي خونم ٥ بود رفتم دكتر و دكتر بهم گفت اين ازمايش فعلا منفي هست ولي بايد مراقبت بكني و فكر كن هنوز بارداري اگه پري شدي كه هيچي اگه نشدي تا اخر ماه صبر كن بعد باز ازمايش بده  

از حالتاي بارداري هم تكرر ادرار دارم و خيلي ترشح سفيد ازم مياد يه وقتاييم زير دلم يكمي درد ميگيره

به نظر شما باردارم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استاتر منم دقیقا مثل شماهستم.ماه پیش دهم پریود شدم الانم دوهفتست تاخیر دارم تازه من داروهم مصرف کردم واسه بارداری. تا روز38بیبی چک گذاشتم منفی بود.دیگه نذاشتم.آزمایش هم ندادم.چندروزه علائم پریودی دارم و کمردردم