2777
2789

سلام 

میشه لطفا راهنماییم کنید من تجربه ای ندارم 

مثلا با پول کم در روز بخوای بیت کوین بخیری و سود کرد بفروشی چیزی دست ادم میاد؟ یا همش میره برای کارمز اینا

به این راحتی که تو میگی نیست واقعا سود کردن .....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به این راحتی که تو میگی نیست واقعا سود کردن .....

خب مثلا من نمودار بیت کوینٌ امروز دیدم کلی در طول روز بالا پایین میشه، وقتایی که بیاد پایین میشه خرید و قتی رفت بالا میشه فروخت، مگه غیر اینه؟

با ولکس میتونی انجام بدیاگه واسه بلند مدت بخوای خوبه ولی واسه نوسان گیری باید نمودار خوانی بلد باشی

نه واسه کوتاه مدت با پول کم میخوام، نشدنیه؟

ولکس منظورتون صرافی ولکسه؟

خب مثلا من نمودار بیت کوینٌ امروز دیدم کلی در طول روز بالا پایین میشه، وقتایی که بیاد پایین میشه خری ...

برو واردش شو

من‌چی بگم الان بهت 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

نه واسه کوتاه مدت با پول کم میخوام، نشدنیه؟ولکس منظورتون صرافی ولکسه؟

بله صرافی والکس

کوتاه ندت یعنی چقدر 

بستگی نداره

ممکنه ریزش داشته باشه تو تو اون تایم 

منظورم از کوتاه مدت معامله تعهدیه که سود بیشتری داره ولی واقعا نمودار خوانی خوبی میخواد 

وگرنه معامله اسپات تو زمان کم سود انچنانی نداره ولی از اونطرف ضرر زیادی هم نداره

ولی در کل با هرچقدر سرمایه بخوای میتونی شروع کنی

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

خب من دارم راهنمایی میگیرم دیگه😁

کامنت اولمو بخون

و جواب خودت رو ....

چی بیام بگم دیگه بهت ..... اوکی موفق باشی

چقد عصبانی، بسلامت.

عصبانی؟! چون قربون صدقه ات نرفتم یا به جات فکر نکردم که خودت جواب حرفت رو نمیخوای بدونی ؟! نتیجه گرفتی عصبانی هستم ؟!

این مدلی تحلیل نکنی ، صلوااااات 😁

بله صرافی والکسکوتاه ندت یعنی چقدر بستگی ندارهممکنه ریزش داشته باشه تو تو اون تایم منظورم از کوتاه م ...

ببینید من هیییییییچ اطلاعاتی ندارم 😂الانم چیزایی که گفتیدو نفهمیدم😅 ببینید من منظورم اینه مثلا در طول یک روز من مقدار کمی بیت کوین بخرم و در همون روز که نمودار رفت بالا من بفروشم، ایا سودی دست منو میگیره، ایا اصلا این کار شدنیه، منظورم این هستش😅 امیدورام نخندید

عصبانی؟! چون قربون صدقه ات نرفتم یا به جات فکر نکردم که خودت جواب حرفت رو نمیخوای بدونی ؟! نتیجه گرف ...

کی گفت قربون صدقم بری! اگه تاپیکو با دقت بخونید متوجه میشید من نوشتم هیچ تجربه ای ندارم، شما جواب دادید من از شما سوال پرسیدم باز و شما میایید میگید چی بگم دیگه به شما...

کی گفت قربون صدقم بری! اگه تاپیکو با دقت بخونید متوجه میشید من نوشتم هیچ تجربه ای ندارم، شما جواب دا ...

برات گفتم چرا فکر میکنی به این سادگی که میگی هست

تو بعد از بالا و پایین رفتن نمودار رو نگاه میکنی میگی خب این که خیلی آسونه ! رفت بالا می فروشم

پایین اومده می خرم

تا وقتی خودت دستت نگیری و نفهمی که کی میره بالا کی میره پایین ، من هیچی نمیتونم بهت بگم ‌.....

فقط خودت میتونی به این فکر کنی که اگر به این راحتی که فکر میکنی بود، چرا همه این کار رو نمی کنن

بعد هم حرف بدی بهت نزدم

یه مبلغ کم بگیر و بیار ببین چطوری میشه... خودت دستت میاد چی گفتم و در عمل می بینی

اونایی که دنبال ترید میرن بعد از دو سه سال به نتیجه می شینه تلاش ها و یادگیری هاشون